Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Jake repro k NTB ?

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Hoj,

    kamoska dostala NTB HP 550 - presnou konfiguraci neznam, ale to je celkem jedno. Rikala me ze, kdyz trosku vic osoli na NTB hudbu tak zacne v reprakach prskat a tak, proste HP 550 vzhledem k cene NTB ma sunt repraky, kdyz na tom clovek chce poslouchat poradnejc hudbu. A proto smeruju sem tento dotaz - potreboval bych ji vybrat k NTB nejake repracky, aby to melo lepsi zvuk a mohla to trosku osolit.. Na Alze sem nasel za slusnou cenu jen tyto.. mate nejake zkusenosti s nima, pripadne jine typy ?? Dikec

    http://www.alza.cz/emgeton-ixsound5-...sne-d60504.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Bude repro přenášet spolu s NB či budou na stálém místě ? Kolik by jsi chtěl do reproduktorů investovat ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    to chce jako přenosný?
    BTW hp550 má jen jeden repráček

    imho 19mm tlustý repráky budou hrát podobně mizerně jak v ntb (no o něco líp ale zázraky bych nečekal)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    jo chce prenosne, pac NTB taha sem a tam..

    (jde tam o to ze ten NTB taha sem a tam a taky ze ty repraky sou napajene pres USBcko)

    pokud by nechtela prenosne nebylo by co resit, stacili by ji k tomu obyc. repraky napr. geniusi za 2-3stovky a zvuk by byl o dost lepsi ..

    jinak vim ze ma jen jeden reprak..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Co třeba Logitech X-140 s napájením 230 V či Logitech V10, kde je napájení i zvuk vyřešen pomocí USB konektoru
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 13-05-2009 v 20:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Co třeba Logitech X-140 s napájením 230 V či Logitech V10, kde je napájení i zvuk vyřešen pomocí USB konektoru
    Jj ted jsem zrovna na ty V10ky koukal - hlavne kvuli tomu USBcko a zas bude ten zvuk o poznani lepsi. Hold ji vybrali dost blbej NTB na prehravani hudby - zvlast kdyz ho prej chtela hlavne pro prehravani hudby..

    Tak bud kdyz by tahala NTB tak ty V10ky nebo at si koupi klasicky 2.0 na stul a ma to..

    Dik za pomoc..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    A nebylo by nejlepší pořídit kvalitní sluchátka?
    ->nebude rušit okolí ani okolí ji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    A nebylo by nejlepší pořídit kvalitní sluchátka?
    ->nebude rušit okolí ani okolí ji
    Sluchadla urcite ne - casto to chce poslouchat doma a sluchadla nejsou ono. Predhodil jsem ji bud V10ky nebo klasicke repro k PC at se rozhodne.. vic uz neresim
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele wanrouter
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    132

    Ak mozem doporucit tak bud Logitech V-10 alebo ich silnejsiu verziu (a sucasne najlepsie co existuje) V-20

    Cenovo to vychadza za V-10 asi 40 a V-20 60 eur

    Mal som moznost pocut obe a 10 tky by som zobral mozno niekde do osobneho auta alebo do parku. 20 tky kludne mozes dat aj do kamionu, do vlaku ... daju naozaj dobry zvuk aj hlasitost.

    Ak budes mat moznost nechaj si ich niekde predviest
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    Citace Původně odesláno od Maximus12 Zobrazit příspěvek
    Sluchadla urcite ne - casto to chce poslouchat doma a sluchadla nejsou ono. Predhodil jsem ji bud V10ky nebo klasicke repro k PC at se rozhodne.. vic uz neresim
    často doma? pak jednoznačně pořádnější nepřenosný bedny na doma a "na ven" něco malýho přenosnýho na usb.
    neustálý hledání univerzálních věcí s protichůdnýma požadavkama je smrt :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    13

    Cia, mám k notesu tophle, a velká paráda:-) http://www.alza.cz/reproduktory-logi...2-0-d67945.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jaké repro máte u svého pc?
    Od ...No...Name... v sekci Audio
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 25-06-2013, 03:28
  2. Jaké používáte u PC repro?
    Od Petr S. v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 08-10-2011, 13:37
  3. Repro do 500
    Od Belbas v sekci Audio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2009, 18:08
  4. Repro ven
    Od Zeli v sekci Audio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 19:49
  5. Repro?
    Od shicola v sekci FIC Spectra aneb co Vás zajímá
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 11:54