Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Pocitac na nic???

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Dobry den. Mam nasledujici problem.
    Kdyz hraji hry nebo prehravam video tak se mi PC po chvili sekne. Napred jsem si myslel ze je to RAMkami tak sem je vymenil ale temi to nebylo,takze potom sem vymenil zakl. desku,bohuzel tou to take nebylo,potom prisla na radu G.K., to take nepomohlo nakonec to odnesl jeste zdroj ale PC stale tuhne.Mam podezreni ze je neco s diskem nebo radici na zakl. desce ale nejsem si jist. Mohl by prosim Vas nekdo poradit jestli se vam neco podobneho stalo a jak jste to vyresili.
    Diky moc budu Vam vdecny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Tak minimálně by jste měl napsat svojí sestavu (kompletně).

    Vyzkoušel jste jiné disky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    pravdepodobne to bude procesor a jeho nedostatočne chladenie, po určitom čase a velkej zaťaži procesor prestane z dovodu nedostatocneho chladenia pracovat a PC sa tym padom sekne. Mala by postačiť výmena chladiča na CPU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Zde je moje sestava.
    AMD 2200+
    ATI x1300pro
    2Gb Ram Kingston
    120Gb Disk Western digital
    deska MSI (cip Via kt 600)
    Zdroj 420W


    Myslim ze procesorem by to nemelo byt,protoze na nem obcas bezi ruzne programy ktere jej hodne zatezuji a nesekne se to. Vetsinou jen ve hrach a kdyz se pousti video.

    Jedine co jsem jeste nevymenil je disk a CPU.

    Omlouvam se ze sem to napsal sem,jeste se tady nevyznam.

    Diky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    mrkni pres speedfan na SMART disku. Co pouzivas za ovladace na tu KT600?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No jednou mi to dělaly blbé ovladače od graf a zvukovky. Jinak zkus jakmile se to zasekne, šáhnout na chladič od proc a od graf a tam kde neudržíš prst je problém. Taky můžou být vadné kond na desce. Poznáš je, že jsou krapet vypouklé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Uz sem na to prisel. Napred sem mel zakl. desku od MSI a pak od Gygabitu a potom sem zpet vratil tu od MSI. Kdyz sem chtel nainstalovat Windows tak se to seklo pri nahravani z CD. Takze sem pak snizil frekvenci FSB u CPU a nainstaloval.
    Pozdeji sem zjistil ze je to RAMkami.
    Maji mit 400Mhz ale to PC nejede,jenom kdyz sou na 333Mhz nebo niz.
    Ale stejne nevim co s tim,proc se to seka.
    Kingston DDR 400Mhz,CL3,
    Poradite nekdo???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od )aguar
    Uz sem na to prisel. Napred sem mel zakl. desku od MSI a pak od Gygabitu a potom sem zpet vratil tu od MSI. Kdyz sem chtel nainstalovat Windows tak se to seklo pri nahravani z CD. Takze sem pak snizil frekvenci FSB u CPU a nainstaloval.
    Pozdeji sem zjistil ze je to RAMkami.
    Maji mit 400Mhz ale to PC nejede,jenom kdyz sou na 333Mhz nebo niz.
    Ale stejne nevim co s tim,proc se to seka.
    Kingston DDR 400Mhz,CL3,
    Poradite nekdo???
    Ono se to tuším někdy po osazení 2 kousků RAM na AMD stávalo, že se musely pouštět na 333MHz místo 400MHz. Rozdíl je minimální, netatěžuj se tím a pokud jedou na 333MHz, nech je tak.

    EDIT: Eventuálně - zkoušel jsi je vytáhnout a znovu zapojit, nebo přeházet ve slotech? Pokud ne, zkus to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Urcite to zkusim.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. piskajuci pocitac!!!
    Od kody33 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-10-2010, 07:58
  2. Mobilní sockety: Zbrzdeny pocitac
    Od b.e.j.k v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2009, 19:42
  3. Zabrzdeny pocitac
    Od jeflik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 22-06-2009, 07:06
  4. Pocitac do 15 000,-Sk
    Od smejd0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 12-07-2008, 20:27
  5. Pocitac za nenastartuje
    Od exemsexis v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 27-05-2008, 16:41