Sony Vaio VGN-CS21S/R ???
Ahojte, uvazuji o nakupu notebooku Sony Vaio VGN-CS21S/R.
NB bude urcen pro bezne domaci ucely (net, office, fotky, filmy). Zadne hry ani vykonove narocnejsi programy.
Jedina nevyhoda kterou jsem zaznamenal je nepritomnost DVI vystupu.
Muzete mi tento NB doporucit? moc recenzi jsem nenasel, mate nekdo osobni zkusenost? (provedeni, poruchovost, vydrz baterii, servis...)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
PS: NB neni pro me ale pro mou budouci tchyni :)
NB bude urcen pro bezne domaci ucely (net, office, fotky, filmy). Zadne hry ani vykonove narocnejsi programy.
Jedina nevyhoda kterou jsem zaznamenal je nepritomnost DVI vystupu.
Muzete mi tento NB doporucit? moc recenzi jsem nenasel, mate nekdo osobni zkusenost? (provedeni, poruchovost, vydrz baterii, servis...)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
PS: NB neni pro me ale pro mou budouci tchyni :)
Zkušenost ne, ale kupovat NB pro internet, fotky, filmy a podobné běžné činnosti za 26 tisíc, navíc se 14ti palcovým displayem se srandovním rozlišením se mi zdá trochu přitažené za vlasy :) Myslím že takový [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] udělá stejnou a možná i lepší práci mnohem levněji. Známý si ho nedávno kupoval a zatím je spokojený stejně jako ostatní lidé v mém okolí co měli nebo mají ThinkPady :) Samozdřejmě existuje hromada dalších podobných notebooku, tohle je jen návrh, někomu se ten trochu hranatější a konzervativní vzhled nb nemusí líbit
[QUOTE=Jiri@tncm;249620]Zkušenost ne, ale kupovat NB pro internet, fotky, filmy a podobné běžné činnosti za 26 tisíc, navíc se 14ti palcovým displayem se srandovním rozlišením se mi zdá trochu přitažené za vlasy :) Myslím že takový [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] udělá stejnou a možná i lepší práci mnohem levněji. Známý si ho nedávno kupoval a zatím je spokojený stejně jako ostatní lidé v mém okolí co měli nebo mají ThinkPady :) Samozdřejmě existuje hromada dalších podobných notebooku, tohle je jen návrh, někomu se ten trochu hranatější a konzervativní vzhled nb nemusí líbit[/QUOTE]
Presne tak, a Lenovo ma i vetsi rozliseni displaye
Presne tak, a Lenovo ma i vetsi rozliseni displaye
Konkrétně s tímto modelem zkušenost nemám, ale několik notebooků Vaio mi už pod rukama prošlo. Na můj vkus to jsou všecjno naleštěný a předražený stroje, který kromě designu nenabízejí nic navíc. Dále obsahují notebooky Sony na můj vkus nadměrné množství softwarového balastu. Z ostatních značek mohu jen doporučit HP nebo Dell. Dají se sehnat za menší peníz a zmíněné požadavky splní stejně dobře, ne-li lépe než Vaio.