Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: jak nastavit tlačítko "zobrazit plochu" jen na jeden monitor

  1. #1

    vsn vsn je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    142

    Zdravím,

    mám dva monitory a kdyz kliknu na tlacitko zobazit plochu tak bych chtel aby se mi zobrazila jen na mém hlavnim monitoru a ne aby to sejmulo secko do listy i z druheho monitoru ... jde to nejak nastavit? ... dekujji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,141

    Pokud máš monitory nastaveny jako DualView, tak by jsi měl každou plochu spravovat zvlášť
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    vsn vsn je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Pokud máš monitory nastaveny jako DualView, tak by jsi měl každou plochu spravovat zvlášť
    na dualView to nastavim jak? ...

    mám to takhle:

    http://217.117.223.24/_/pc/nastaveni_lcd.jpg

    a rozmistěné to mám takhle ... na tom druhém monitoru listu zadnou nemam

    http://217.117.223.24/_/pc/DSC02187.JPG

    tedko jeste koukam, ze Visty detekujou hlavni LCD jako samsunga (LCD1) pritom to je ten muj hlavni monitor nec (rozliseni atd sedi jen ten nazev) a toho samsunga jako generic PnP monitor ale to by snad vadit nemelo ... v catalistech to je dobre ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od vsn Zobrazit příspěvek
    tedko jeste koukam, ze Visty detekujou hlavni LCD jako samsunga (LCD1) pritom to je ten muj hlavni monitor nec (rozliseni atd sedi jen ten nazev) a toho samsunga jako generic PnP monitor ale to by snad vadit nemelo ... v catalistech to je dobre ...
    Mas tam aj tlacitko na identifikaciu monitorov. Zobrazia sa ti velke cislice 1 a 2 na monitoroch, aby si vedel ako su nakonfigurovane.

    Mozno by to pomohla nejak utilita na virtualne plochy. Potom by si nedaval zobrazovat plochu ale prepinal by si viacere plochy. Na kazdej mozes mat zmaximalizovany iny program, pripadne na jednej len plochu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Pokud máš monitory nastaveny jako DualView, tak by jsi měl každou plochu spravovat zvlášť
    Windows neumi standartne "ukazat" plochu na predem zvolenem monitoru. Pouzil bych UltraMon - tusim od verze 3.04 ma v hotkeys moznost zvolit "Show desktop" na ruznych monitorech. Puzivam sice 3.02 takze ruku do ohne za tu funkci nedam, nicmene na supportu je popsano podobnych triku pomoci registru vice. Vyuzivam spis presouvani maximalizovanych oken mezi monitory a jejich ruzne centrovani/presouvani....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    vsn vsn je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    142

    ok, dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    vsn vsn je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    142

    tak program mám, ale klavesovou zkratkou ani jednim klikem jsem neprisel jak zobrazit plochu jen na jednom monitoru ... nicmene aspon mi to vyresilo problém s rozdílným wallpaperem a zapl jsem si listu pro kazdy monitor zvlast ... tak alespon k necemu mu to je ... dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 15:18
  2. Zapnu PC, třikrát pískne, monitor hlásí "No signal"
    Od Eso.Shamster v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-05-2010, 21:52
  3. Zobrazit plochu
    Od Chemiktom v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-10-2008, 22:31
  4. Nejde mi nastavit tapeta na plochu
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 18:02