- Acer
- Asus
- Benq
- HP
- LG
- Samsung
- Viewsonic
- Jinou
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
- Acer
- Asus
- Benq
- HP
- LG
- Samsung
- Viewsonic
- Jinou
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
Tak pokud bych mel dobrou nabidku, za slusnou cenu,asi bych svoje LG vymenil za - Samsung, Eizo, iiyamu, popripade NEC(ky) ... temhle bych se asi nebranil![]()
Momentálně bych uvažoval o modelech firmy Samsung, HP a Eizo. Jediné co vím na 100 % je to, že již nikdy nechci monitor LG.
Když, tak bych vybíral ze značek HP, DELL, NEC, Samsung. Hlasovat nebudu protože by to bylo zavádějící.
Buď Samsung, HP nebo Dell - z jinejch bych nevybíral v současné době.
Mam HP (LP2465) takze bych nemenil. Ani za vetsi, i velikost 24" se mi zda optimalni.
Jelikož mám asi 14 dní nový monitor od HP tak jsem zatím spokojen. Ale v budoucnosti bych se poohlížel asi znovu po HP, Dell, LG nebo Eizo (jelikož se mi jejich politika moc nelíbí, tak ne na 100%). Samsung nechci (s těma si "užíváme" v práci až až)
Doma jsem měl vždy samsungy, takže opět samsung
NEC, EIZO, Dell, Samsung a docela se mi zamlouvá iiyama.
Samsung suxxx
Ja jdu opet do Eiza, ikdyz ten Dell je 2x levnejsi...
Asi iiyama, ale kdyz jsem kupoval monitor, tak jsem ji nemohl nikde sehnat, takze mam Samsung (musel jsem ho koupit narychlo) CRT diamondtron iiyama uz mela moc sirokouhly obraz![]()
Hlasuju pro Samsung... Mam teď LG, s nim jsem spokojenej, ale je už malý.. Takže až bude příležitost, jdu do Samsungu..
U mě je to momentálně takhle (jak jsme nakupoval v minulých pár týdnech):
levný monitor - Samsun 2343BW
dražší monitor- HP 2475w
LCD televize - Samsung
// hlasoval jsme pro HP