Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Ani nenaběhne

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Čau lidi.
    hrál jsem Call of Duty 4 a najednou se mi vypnul komp. Ze začátku se to furt vypínalo a zapínalo, ale potom už ani neškytl. Poraďte prosím, čím by to mohlo být. Zdrojem? nebo čím? Základní deska? Zdroj vypadá v pořádku, ale možná nedrží hodnoty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,441

    Představ si že voláš do servisu: "Jel jsem po silnici a najednou mi auto přestalo jet, nejde nastartovat, čím to je?" Tušíš kam tě s takovým dotazem pošlou?

    Co třeba napsat konfiguraci? Co znamená "zdroj vypadá v pořádku"? Jako že se z něj nekouří nebo jsi ho rozdělal, zkontroloval, proměřil hodnoty napětí?
    Zdrojem to být může. Stejně tak základní deska nebo něco jinýho.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    Nemame kristalove koule takze tezko zjistime o jake pc se jedna .. jaka deska? Jaky zdroj? Jaky system? Nez polozis otazku premyslej.

    EDIT: johny rychlejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Jako první můžeš vyzkoušet clear CMOSky (-> google), ale bez sestavy se orpavdu nikam nedostanem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    ZK: Asus P5L 1394
    CPU: C2D e4300 1,8Ghz
    RAM: Kingston 557MHz 3GB - 2x 1GB 2x 512MB
    GK: Ati radeon x1650 256MB
    ZDROJ: Forntron ATX-300PNF
    HDD: Western Digital Caviar SE16 WD3200AAKS - 320GB SATA II
    TV tuner: Leadtek WinFast DTV2000 H
    OS: Windows Vista Ultimate

    Tím "zdoj vypadá v pořádku" znamená, že jsem tam zapojil bratrův, na kterým to taky nefungovalo. Má ale stejný problém jako já =P Akorát mě se to stalo a 2 týdny později.
    Jinak LEDky na základovce svítí zeleně, jakmile zapojív zdroj
    Naposledy upraveno uživatelem HeLiX535: 19-05-2009 v 14:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Dělá to pouze v CoD 4 či i v jiných hrách či 3D aplikacích ? Je hra legální, nejedná se o nějaký "crack bug" ?
    Jde počítač nyní zapnout nebo již vůbec ?
    Vyzkoušej zdroj, který je 100 % funkční. Pokud nejde počítač vůbec zapnout, samotný zdroj můžeš odzkoušet propojením pinů na nap. konektoru motherboardu (spoj zelený a černý drát).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Dělá to pouze v CoD 4 či i v jiných hrách či 3D aplikacích ? Je hra legální, nejedná se o nějaký "crack bug" ?
    Jde počítač nyní zapnout nebo již vůbec ?
    Vyzkoušej zdroj, který je 100 % funkční. Pokud nejde počítač vůbec zapnout, samotný zdroj můžeš odzkoušet propojením pinů na nap. konektoru motherboardu (spoj zelený a černý drát).
    zdroj jsem zapojil a funguje...Call of Duty mám origo, ale u té mi to jenom spadlo...párkrát vypadalo, že to naskočí, ale pak to zdechlo úplně a teď to nejde vůbec zapnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Odpoj vše nepotřebné ke startu počítače (TV karta, DVD mechanika, HDD, apod). Nech zapojeno pouze CPU, graf. kartu a jeden modul RAM ve slotu DIMM1. Odpoj i Front panel z case a nech zapojeno pouze tlačítko Start a Reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Odpoj vše nepotřebné ke startu počítače (TV karta, DVD mechanika, HDD, apod). Nech zapojeno pouze CPU, graf. kartu a jeden modul RAM ve slotu DIMM1. Odpoj i Front panel z case a nech zapojeno pouze tlačítko Start a Reset.
    ok, zkusím to a pak dám vědět...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    tak ne...odpojil jsem všechno, ale počítač nenaběhl..ani neškytl
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    1) Proveď reset CMOS
    2) Zkus prohodit jeden modul RAM za druhý
    3) Zkus jeden modul RAM ve všech slotech
    4) Vyzkoušej jiný zdroj
    5) Vyzkoušej jinou grafickou kartu, CPU a motherboard
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    1) Proveď reset CMOS
    2) Zkus prohodit jeden modul RAM za druhý
    3) Zkus jeden modul RAM ve všech slotech
    4) Vyzkoušej jiný zdroj
    5) Vyzkoušej jinou grafickou kartu, CPU a motherboard
    nebo ho dej na reklamaci a bude to rychlejší
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Pokud je počítač v záruce, tak jej reklamuj Pokud jsi ovšem porušil pečeť, tak máš asi smůlu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    záruka je v pohodě...na záručáku mám napsaný, že pečeť už byla přetržena, páč tam dávali tv tuner
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    Tipuji zdroj to je prvni vec co bych zkusil vymenit pokud mas v okoli nejakeho kamarada ktery by ti treba mohl na test pujcit svuj vyzkousej to. Ale pokud to je v zaruce tak s eo to nestarej a reklamuj ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední