Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Blue screen

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    6

    Pc pri vecsom zatazeni ma vyhodi a ukaze mi modre okno kde je nwm co napisane, a nakonci je vypisane:

    Technical information:

    *** STOP: 0x00000050 (0xF8328BEC, 0x 00000000, 0x8052DEF, 0x00000000)

    BEGINNING dump of PSYCHICAL MEMORY

    Neviem co z tym na par dni som si to nejak spravil a teraz to hadze stale.
    Tu mate zlozenie PC ak to pomoze:

    Procesor: DualCore AMD Athlon 64 X2, 4400+
    Zakl. doska: ASUS M2N SE Plus
    Čipset zakl. dosky: nVIDIA nForce 6100-430, AMD Hammer
    Systemova pamät: 2 GB
    BIOS: AMI
    Graficka karta: nVIDIA GeForce 8500 GT
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zabal složku s dumpy (C:\Windows\Minidump), a postni ji sem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Chyba 0x50: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

    Chyba je způsobena vadným hardwarem. Nejčastěji je způsobena operační pamětí RAM nebo VRAM. Dále by to mohlo být způsobeno vadou HDD.

    Neinstaloval jsi v nejbližší době nový hardware ?

    • otestuj operační paměť pomocí GoldMemory.
    • proveď kontrolu pevného disku pomocí příkazu chkdsk /f /r
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    6

    tu to mas
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Chyba 0x50: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

    Chyba je způsobena vadným hardwarem. Nejčastěji je způsobena operační pamětí RAM nebo VRAM. Dále by to mohlo být způsobeno vadou HDD.

    Neinstaloval jsi v nejbližší době nový hardware ?

    • otestuj operační paměť pomocí GoldMemory.
    • proveď kontrolu pevného disku pomocí příkazu chkdsk /f /r
    Neviem ci som instaloval, niesom si isty, a kontrolu disku mi neche spustit lebo zevraj je chkdsk je pouzivany inym procesom
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od vojty Zobrazit příspěvek
    Neviem ci som instaloval, niesom si isty, a kontrolu disku mi neche spustit lebo zevraj je chkdsk je pouzivany inym procesom
    Pokud vím, chkdisk se provádí v newindowsowském prostředí.
    Možná jsi nepochopil tu instalaci - jedná se o hardware, na co se tě tu ptali.
    Tak tedy měnil jsi něco z technického vybavení počítače - (pro ještě méně chápající) dával jsi něco nového do bedny ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    6

    aha tak ano daval som novy chladic
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Dosedl chladič správně a je dobře upevněný ? Měnil jsi teplovodivou pastu pod ním ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    6

    Chladic sedi presne a pastu som nemenil, menil som ho pred 3 mesiacmi a zacalo mi to strajkovat pred tyzdnom
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Návod pro příkaz chkdsk. Proveď i ten test operační paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    6

    Spravil by som rad ten test, ale goldmemory a memtest ziadaju disketu ale ja nemam disketovu mechaniku, nejaky podobny program?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od vojty Zobrazit příspěvek
    Spravil by som rad ten test, ale goldmemory a memtest ziadaju disketu ale ja nemam disketovu mechaniku, nejaky podobny program?
    A co třeba použít CD či flashku ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    A co třeba použít CD či flashku ?
    Jj. Staženou image (gm692.zip ? CDROM.ISO) je třeba vypálit na CD, a z něho poté nabootovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. blue screen
    Od hugostieglitz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-06-2012, 16:55
  2. Blue screen
    Od Nesh1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 10-05-2010, 18:27
  3. Win blue screen
    Od Tanajmic v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-05-2008, 15:47
  4. Blue Screen
    Od Guga v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 28-01-2008, 17:56