Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: windows media center-pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    7

    ahoj mám ted novy pocitac a ten ma televizni kartu Pinnacle PCTV MediaCenter 310i. zadnou antenu nemam mam akorat vzadu u te karty tri vystupy do dvou jsem dal me 2 kabely z televize ale kdyz spustim windows media center a dam vyhledat kanaly tak mi to nic nenajde. prosim poradte mi co delam spatne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,143

    Citace Původně odesláno od alfel Zobrazit příspěvek
    ... zadnou antenu nemam ...
    Jaké 2 kabely z televize jsi připojil ? Musíš mít do TV karty zapojenu anténu ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    7

    no ja vyndal ty 2 kabely (jeden je antena kabel a ten druhej nevim co je) ale jinak me jeste napada kdyz spustim pctv 310i antena power tak mi to napise:antena power supply is actived now when windows stars.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    nejlíp asi bude kdybys to vyfotil
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,143

    Citace Původně odesláno od alfel Zobrazit příspěvek
    no ja vyndal ty 2 kabely (jeden je antena kabel a ten druhej nevim co je) ale jinak me jeste napada kdyz spustim pctv 310i antena power tak mi to napise:antena power supply is actived now when windows stars.
    Do TV karty zapojíš anténu - buď DVB-T nebo analog (musíš na správný tuner) a potom ladíš kanály.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 01.JPG 
Zobrazení: 178 
Velikost: 39.7 KB 
ID: 10962  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 20-05-2009 v 21:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Zisti presne, co to mas za pripojene "kable", ktory je na aky ucel a zapoj ich podla manualu ftp://ftp.pinnaclesys.de/Manual/Medi...CTV310i_CS.pdf

    a ladenie tiez podla navodu ftp://ftp.pinnaclesys.de/Manual/Medi...aCenter_CZ.pdf

    @Kevin, pred chvilou tu tvoj prispevok este nebol, lol
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 20-05-2009 v 21:47
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    7

    ok četl jsem si ten pdf asi vím kde jsem udelal chybu.Až se vrátím ze školy tak dám vědět jak to dopadlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    7

    tady je ta fotka jsem zpet ze skoly a porad mi to nejde
    http://img190.imageshack.us/img190/6459/s6300691.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    To je nejake abstraktni umeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    7

    sorry fotil jsem to mobil a omlouvam se uz mi to jde stacilo nastavit ze mam analog a ne digital
    jinak vsem diky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,143

    Citace Původně odesláno od alfel Zobrazit příspěvek
    tady je ta fotka jsem zpet ze skoly a porad mi to nejde
    http://img190.imageshack.us/img190/6459/s6300691.jpg
    Z té fotky není nic poznat.
    Ten koaxiální kabel vede kam (set-up box, analogová anténa, apod). Máš anténu zapojenu ve správném tuneru ?
    Máš nainstalované ovladače a software pro TV kartu ?
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 21-05-2009 v 14:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    7

    no jak jsem uz psal uz mi to nastesti jede jedinej problem je v tom ze mi to jede akorat v W7 RC1 Cz. Ve vistach to porad ne ne najit zadnou stanici.Jinak mi v panelaku mame spolecnej set-top box. Ovladace mam a software taky tak kdyz vyresim ten problem s vistama tak poslu par daslich rep. bodu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,143

    Citace Původně odesláno od alfel Zobrazit příspěvek
    no jak jsem uz psal uz mi to nastesti jede jedinej problem je v tom ze mi to jede akorat v W7 RC1 Cz. Ve vistach to porad ne ne najit zadnou stanici.Jinak mi v panelaku mame spolecnej set-top box. Ovladace mam a software taky tak kdyz vyresim ten problem s vistama tak poslu par daslich rep. bodu.
    Reputační body neřeš, nemáš na to dost příspěvků - viz můj podpis
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. náhrada Windows media center
    Od matata v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2014, 09:59
  2. Radeony: HD6870 a clock pri windows media center
    Od czolaf v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-11-2010, 12:39
  3. nejde načítání media windows center
    Od 251025@seznam.cz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 12:58
  4. Media center na Windows Xp professional
    Od grapherX v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 19:00
  5. Windows Media Center - alternativa ?
    Od noegoncz v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-05-2008, 22:13