Zdravím všechny uvažuji o koupi nového LCD a jelikož je taková velká nabídka a moc se v parametrech LCDček nevzynám tak vás prosím o radu hledám LCD tak22" musí mít DVI a rozumnou cenu zatím jsem se díval na.
LG W2242T PF [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Samsung 2243BW [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a kámoš mi doporučuje tento LG W2261V PF [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Mám C2D8400 ATI 4760 monitor využívám na práci,grafiku a hry(mimo fps)
LG W2242T PF [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Samsung 2243BW [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a kámoš mi doporučuje tento LG W2261V PF [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Mám C2D8400 ATI 4760 monitor využívám na práci,grafiku a hry(mimo fps)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] V alfe je o nejakou tu stovku jeste levnejsi .. podle me nejlepsi vyber v teto cenove kategorii .. zde na foru najdes mnoho kladnych ohlasu na toto lcd..
Ještě jsem našel tento podobné parametry lepší cena LG W2242T-SF [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=czEdison;251741]Ještě jsem našel tento podobné parametry lepší cena LG W2242T-SF [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Bez pivotu a bez garance 0 vadnych bodu...
Bez pivotu a bez garance 0 vadnych bodu...
[QUOTE=czEdison;251741]Ještě jsem našel tento podobné parametry lepší cena LG W2242T-SF [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
LG bych nedoporučil. Nejsou moc dobré + to co napsal Cool.User
LG bych nedoporučil. Nejsou moc dobré + to co napsal Cool.User
mám samsunga (byť 24") už 9 měsíců a nemůžu si ho vynachválit..skvělá kvalita obrazu i dílenské zpracování:thumb
myslím, že nebudeš litovat...
myslím, že nebudeš litovat...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] mam tenhle kousek doma a taky vřele doporučuji, pak mam ještě jeden 19" samsung a taky paráda.
[QUOTE=El.Ronin;257794][odkaz, pro zobrazení se přihlaste] mam tenhle kousek doma a taky vřele doporučuji, pak mam ještě jeden 19" samsung a taky paráda.[/QUOTE]
Za ty penize ne :thumbdown
To uz radeji za drobny priplatek [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Za ty penize ne :thumbdown
To uz radeji za drobny priplatek [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=El.Ronin;257794][odkaz, pro zobrazení se přihlaste] mam tenhle kousek doma a taky vřele doporučuji, pak mam ještě jeden 19" samsung a taky paráda.[/QUOTE]
proboha proč 20" za tu cenu má Samsung 22" SM 2243BW kterej je mezi 22" monitory zcela nejvýhodnější
teď mě hodně zaujalo tohle 23" LG
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
osobně se mi dost líbí...co vy na to?
proboha proč 20" za tu cenu má Samsung 22" SM 2243BW kterej je mezi 22" monitory zcela nejvýhodnější
teď mě hodně zaujalo tohle 23" LG
osobně se mi dost líbí...co vy na to?
[QUOTE=Draken;258519]proboha proč 20" za tu cenu má Samsung 22" SM 2243BW kterej je mezi 22" monitory zcela nejvýhodnější[/QUOTE]
To nic, to byl pán z Alzy.;)
[QUOTE=Draken;258519]teď mě hodně zaujalo tohle 23" LG
osobně se mi dost líbí...co vy na to?[/QUOTE]
1920×1080 je hezký na fullHD filmy (na všechno ostatní furt IMHO lepší 1920×1200), ale musíš u toho při jejich sledování sedět přímo před monitorem a nesmíš se pohnout, protože je to TNko.:( To mi vadí i u 20", u 23" to musí bejt fakt pošušňáníčko a druhej den nehneš krkem.
//ale pokud ti změny kontrastu/barev když se pohneš nevadí a chceš to tak na hraní, tak proč ne, ty LGčka mívají zase slušnou odezvu.
To nic, to byl pán z Alzy.;)
[QUOTE=Draken;258519]teď mě hodně zaujalo tohle 23" LG
osobně se mi dost líbí...co vy na to?[/QUOTE]
1920×1080 je hezký na fullHD filmy (na všechno ostatní furt IMHO lepší 1920×1200), ale musíš u toho při jejich sledování sedět přímo před monitorem a nesmíš se pohnout, protože je to TNko.:( To mi vadí i u 20", u 23" to musí bejt fakt pošušňáníčko a druhej den nehneš krkem.
//ale pokud ti změny kontrastu/barev když se pohneš nevadí a chceš to tak na hraní, tak proč ne, ty LGčka mívají zase slušnou odezvu.
já mam samsung 245B+ a taky je to TN-ko ale že bych se nomohl hnout ...to se říct nedá
pokud zrovna nesedíš v úhlu 140° tak žádný ztmavování nepozoruju ... jediný problém je spodní pozorovací úhel takže když si k němu chceš třeba lehout na postel a koukat na film tak si musíš dát dost pod hlavu
(v případě že se nedá vertikálně natočit)
pokud zrovna nesedíš v úhlu 140° tak žádný ztmavování nepozoruju ... jediný problém je spodní pozorovací úhel takže když si k němu chceš třeba lehout na postel a koukat na film tak si musíš dát dost pod hlavu
(v případě že se nedá vertikálně natočit)
[QUOTE=Draken;258525]...jediný problém je spodní pozorovací úhel takže když si k němu chceš třeba lehout na postel a koukat na film tak si musíš dát dost pod hlavu
(v případě že se nedá vertikálně natočit)[/QUOTE]
Jo, to je to, co jsem měl na mysli. Občas se chci před obrazovkou trochu uvolnit a tak se na židli trochu sesunu. Pokud máš hlavu furt ve stejný výšce, pak OK. Boční úhly bejvají na těch LG určitě tolerovatelný. A jak jsem psal, reálný odezvy netřeba se bát. Pokud víš, co chceš, přijmeš ho se všema jeho omezeníma a jdeš s tím do toho, IMHO tě nezklame.
//počkej, to ho chceš místo toho Samsunga?:notsure
(v případě že se nedá vertikálně natočit)[/QUOTE]
Jo, to je to, co jsem měl na mysli. Občas se chci před obrazovkou trochu uvolnit a tak se na židli trochu sesunu. Pokud máš hlavu furt ve stejný výšce, pak OK. Boční úhly bejvají na těch LG určitě tolerovatelný. A jak jsem psal, reálný odezvy netřeba se bát. Pokud víš, co chceš, přijmeš ho se všema jeho omezeníma a jdeš s tím do toho, IMHO tě nezklame.
//počkej, to ho chceš místo toho Samsunga?:notsure