Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Nejde přehrát DVD

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Když strčím do mechaniky libovolné dvd, můžu prohlížet soubory, kopírovat atd. bez problémů, když dám přehrát okamžitě se ojeví modrá obrazovka s chybou a vypne se počítač.
    Čím by to mohlo být? (zkoušel jsem to přes více přehrávačů, a přes různé kodeky a nic)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od jeninicicek Zobrazit příspěvek
    Když strčím do mechaniky libovolné dvd, můžu prohlížet soubory, kopírovat atd. bez problémů, když dám přehrát okamžitě se ojeví modrá obrazovka s chybou a vypne se počítač.
    Čím by to mohlo být? (zkoušel jsem to přes více přehrávačů, a přes různé kodeky a nic)
    Minimalně vyfoť tu obrazovku a dej fotku sem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Log Name: System
    Source: Microsoft-Windows-Kernel-Power
    Date: 26.5.2009 13:04:00
    Event ID: 41
    Task Category: (63)
    Level: Critical
    Keywords: (2)
    User: SYSTEM
    Computer: ja-PC
    Description:
    The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
    Event Xml:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    <System>
    <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" />
    <EventID>41</EventID>
    <Version>2</Version>
    <Level>1</Level>
    <Task>63</Task>
    <Opcode>0</Opcode>
    <Keywords>0x8000000000000002</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2009-05-26T11:04:00.140625000Z" />
    <EventRecordID>7859</EventRecordID>
    <Correlation />
    <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" />
    <Channel>System</Channel>
    <Computer>ja-PC</Computer>
    <Security UserID="S-1-5-18" />
    </System>
    <EventData>
    <Data Name="BugcheckCode">127</Data>
    <Data Name="BugcheckParameter1">0x8</Data>
    <Data Name="BugcheckParameter2">0x881d7750</Data>
    <Data Name="BugcheckParameter3">0x0</Data>
    <Data Name="BugcheckParameter4">0x0</Data>
    <Data Name="SleepInProgress">false</Data>
    <Data Name="PowerButtonTimestamp">0</Data>
    </EventData>
    </Event>


    Tady je výpis chyby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Tady je fotka plochy
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: plocha.jpg 
Zobrazení: 148 
Velikost: 200.1 KB 
ID: 11049  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Tak jsem projel pár fór, zkontroloval nastavení biosu, power options, drivery(i podpisy), a pořád nic..... Spustím-li dvd počítač klekne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Skus zkontrolovat paměti, viz zde:
    http://www.computerhope.com/issues/ch000830.htm
    a jak zkontrolovat pamět zde:
    http://www.computerhope.com/issues/ch000708.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Pamět je v pořádku, další nápady?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Ak máš taktované - nastav default
    Odpoj nepotrebné zariadenia (napr.zvukovka, príd. radič, tv tuner a podobne)
    Aktualizuj BIOS (samozrejme ak nemáš poslednú verziu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Nic taktovaného není, bios byl aktualizován asi cca před 2 měsíci. Nepotřebná zařízení, až na usb vypalovačku (její odpojení nepomůže) nemám. Hardware ani bios by to být neměl, ve win xp to přehrává normálně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Tak jsem zjistil, že nejede ani infoTool v neru (instaloval jsem ho včera). Chyba je uplně stejná. Napadá vás někoho nějaké další řešení?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak prehrat TTS video soubor?
    Od petanx v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2014, 22:17
  2. Čím přehrát HD MKV film.
    Od pavel_p v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 29-03-2010, 14:36
  3. Nejde prehrat film
    Od vinnetou v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 17:07
  4. dvd nelze přehrát
    Od Kasicka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-09-2009, 13:03
  5. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-12-2007, 16:18