Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: kopirování z externího přístroje do kamery canon hv 30

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    4

    Nevím jak kopírovat z videorecorderu přímo záznam do kamery Canon HV 30. Z přiloženého návodu mi neni postup jasný. Do počítače z kamery kopíruji bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Podla manualu, strana 70 Analógový linkový záznam.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    4

    Tuto funkci znám, ale je krajně nepraktická.Vlastní napojení je komplikované a hlavně nepřesné. Já potřebuji záznam na " obrázek" a nikoliv s rozdílem cca 10 vteřin. Mimo to při pauze záznamu je okamžitě záznam přerušen a složité napojení se musí celé opakovat. Doporučený způsob lze použít na kopirování třeba filmu,který má na začátku dlouhý černý zaváděcí pás.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    Citace Původně odesláno od cermak Zobrazit příspěvek
    Tuto funkci znám, ale je krajně nepraktická.Vlastní napojení je komplikované a hlavně nepřesné. Já potřebuji záznam na " obrázek" a nikoliv s rozdílem cca 10 vteřin. Mimo to při pauze záznamu je okamžitě záznam přerušen a složité napojení se musí celé opakovat. Doporučený způsob lze použít na kopirování třeba filmu,který má na začátku dlouhý černý zaváděcí pás.
    chápu to dobře: ty chceš stříhat v kameře analogovej záznam z videa? v každě ruce jeden ovladaš a palce na pauzách? jako v pravěku?
    jakej máš důvod nenahrnout video z rekordéru do komplu a sestřihat tam?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Ja by som pouzil funkciu konverzie AV > DV (kamera ju ma, strana 72 manualu), pri ktorej kamera sluzi ako prevodnik medzi analogovym videozariadenim a pocitacom. Nasledne by som video postrihal v PC a potom nahral do kamery.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Marenek Zobrazit příspěvek
    chápu to dobře: ty chceš stříhat v kameře analogovej záznam z videa? v každě ruce jeden ovladaš a palce na pauzách? jako v pravěku?
    jakej máš důvod nenahrnout video z rekordéru do komplu a sestřihat tam?
    Já mám v počítači sestřihaný film v dif ,digitálně ale potřrebuji ho dostat zpět na kameru(kazetu).Já v kameře nic nestřihám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Ja by som pouzil funkciu konverzie AV > DV (kamera ju ma, strana 72 manualu), pri ktorej kamera sluzi ako prevodnik medzi analogovym videozariadenim a pocitacom. Nasledne by som video postrihal v PC a potom nahral do kamery.
    Špatně jsem se vyjádřil. Mám film sestřihaný v PC,(digitálně).Potřebuji ho dostat zpět do kamery(na kazetu).Záznam je v dif ve střihovém programu Premiera 6,5.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    Citace Původně odesláno od cermak Zobrazit příspěvek
    Špatně jsem se vyjádřil. Mám film sestřihaný v PC,(digitálně).Potřebuji ho dostat zpět do kamery(na kazetu).Záznam je v dif ve střihovém programu Premiera 6,5.
    nepřesně se vyjadřuješ imho od začátku

    předpokládám, že by mělo stačit zkonvertovat video do DV AVI a to pak na kameru nahrát.
    sakra, teď si nevzpomenu jestli premiérou nebo čím, ale kdysi jsem to několikrát dělal. ale s jinou kamerou a starší premčou.

    nakoukni do helpu v premiéře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    V Premiere by to malo ist priamo vyexportovat do kamery. Premiere vie ovladat vacsinu pripojenych kamier. Ci tvoj konkretny model, to ale netusim. Ale mal by to zobrat zo systemu.

    V Premiere to najdes niekde v File > Export > Print to tape. Samozrejme kamera je pripojena cez FireWire.

    Tu mas nejake linky:
    http://forums.adobe.com/community/premiere

    http://forums.creativecow.net/thread/3/888172
    http://www.hv20.com/showthread.php?t=7357
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Propojeni kamery a PC
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-04-2015, 10:32
  2. připojení web kamery z jiného PC
    Od eastvik v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-04-2012, 20:42
  3. Externí HDD: Pomalé kopírování z externího disku
    Od Bojkas v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:29
  4. Kopírování videa z dig.kamery
    Od majk01 v sekci Video a TV
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-05-2007, 09:46