Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CSS(i dalsi hry)-Problem

Deexer (365)|28.5.2009 19:07
Cus, mam menci problem. Ted uz by se to snad mohlo vyresit.(ohledne starsiho PC ktery ma zahadny problem)
Tyka se to problemu popisovaneho mnou zde: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/33246-padani-pc

Akorad ted se to da nejak opravit, protoze lze stim kalkulovat popisu.

Jestli jste cetli tak PC mi pada nekonstantne v ruznych dobach kde se problem tezko mohl nejak resit, ALE u CSS padne stejnym stylem(viz odkaz) hned po spusteni CSS, a nasledovneho hrani tak cca to vydrzi 1min a pad.

Pokud by se vyresil problem u teto hry myslim, ze by to uz nedelalo nikde jinde....

Sestava a okolo ty veci jsou popsany v odkazu...

Jinak samorejme jedna se o originalni hru i steam....

Rozhodne by mi bodlo kde zacit...

(mam mensi zjisteni pada to jen u online her proto to vysvetluje nepadu crysis, ale zas kdyz jsem chtel zkusit css offline teda zalozit server s bootama tak taky pad tak nevim ... :rolleyes: )
EditorPO (2819)|28.5.2009 20:22
Preco nepokracujes v starom vlakne, ale zakladas nove?

Ten zdroj si uz menil za vykonnejsi?
cool.user (2822)|28.5.2009 20:25
[QUOTE=EditorPO;253951]Preco nepokracujes v starom vlakne, ale zakladas nove?[/QUOTE]
[QUOTE]Pokud by se vyresil problem u teto hry myslim, ze by to uz nedelalo nikde jinde....[/QUOTE]

Asi tak, navic sam rikas ze se to netyka jen CSS, takze bys mel resit primarne problem se svym PC a ne s hrou. Prozatim lock, pokud neprijdes s necim co by me presvedcilo o opaku.