Sekání po instalaci mechaniky
Po instalaci mechaniky se PC seká.
Kdy:
Jakým způsobem:
Obrazovka/okno je rozmazané, myš se nepohybuje plynule, ale skáče.
Sestava:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
EDIT: Windows Vista 64-bit !!!
Díky.;)
Kdy:
- když na něco čeká (jako by se moc vytěžoval CPU)
- především však při otevírání okna Tento počítač
Jakým způsobem:
Obrazovka/okno je rozmazané, myš se nepohybuje plynule, ale skáče.
Sestava:
- E8400[*]EP35DS3[*]GTX260216SP 55nm EVGA[*]2x WD6400AAKS[*]HX520[*]firewire PCI[*]Lian-li PC-A17B[*]TR Ultra 120Extreme + Noctua[*]SH-S223Q
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
EDIT: Windows Vista 64-bit !!!
Díky.;)
Zkontrolujte zda mechanika nefunguje v PIO módu. V správci zařízení klikněte na ATA Channel xx a v upřesnit nastavení se podívejte zda je zaškrknuto Povolit kanály DMA a v zařízeních by měl být Aktuální režim Ultra DMA xx.
Všude je povoleno a UDMA 5, tak mě napadá, nemohlo by mít vliv, že je připojená k řadiči - ne z ICH9 ale tomu čipu na desce - fialový konektory?
Tak přátelé, když jsem to dal přímo na řadič chipsetu tak to dělat přestalo (že mě to nenapadlo hned:mistake). Teď mě zajímá, kde by mohl být zakopaný pes? Když budu někdy přidávat další zařízení, bude to takhle blbnout? To je blbý...
[QUOTE=Janyk1;254259]Tak přátelé, když jsem to dal přímo na řadič chipsetu tak to dělat přestalo (že mě to nenapadlo hned:mistake). Teď mě zajímá, kde by mohl být zakopaný pes? Když budu někdy přidávat další zařízení, bude to takhle blbnout? To je blbý...[/QUOTE]
máš pro ten řadič správný ovladače?
zkus na něj píchnout DVD mechaniku. jak se bude chovat.
máš pro ten řadič správný ovladače?
zkus na něj píchnout DVD mechaniku. jak se bude chovat.
[QUOTE=Janyk1;254267]Ovladače mám všechny z CD od desky a s DVD mechanikou to dělá taky :([/QUOTE]
jak se to chová s aktuálníma ovladačema
ftp://driver.jmicron.com.tw/jmb36x/Win2k_xp_Vista/
jak se to chová s aktuálníma ovladačema
ftp://driver.jmicron.com.tw/jmb36x/Win2k_xp_Vista/