Dohánim resty. :-)
Dýýýrt 002 se mi docela líbí. Jsou tam občas hodně lucky pasáže a menší cutík, ale neva, jezdit se to dá.
Multilap mi přišel spíš jako trať na jedno brdo, opakující se zatáčky, atd.
Dohánim resty. :-)
Dýýýrt 002 se mi docela líbí. Jsou tam občas hodně lucky pasáže a menší cutík, ale neva, jezdit se to dá.
Multilap mi přišel spíš jako trať na jedno brdo, opakující se zatáčky, atd.
Prosím o názor na následující výtvor.
Cesta je myslim jasná, nějaký featurky v mediatrackeru nečekejte.
90% dirt, 10% tarmac.
Díky.
IMHO pěkný plynulý závodní dirt.
Tak to se ti bude líbit moje extrémní platforma, kterou jsem ještě nedokázal dojet bez respawnu. :-D
konecne jsem se dostal k testovani vasich trati-holt prace ma prednost
Logiho - dobra-libi se mi ta otocka a pak zpatky,i kdyz mi pokazdy auto dopadne nejak hičmo
,ale lehka urcite neni,snadno clovek udela chybu a ztrati cas,me se libi
Deee DeeeLtiLap 002- IMHO napad se povedl a splnil ucel-kazda mapa ktera ma napad a neni tuctova je prinos, cenim si napadu s multilapem![]()
Mám rozdělaných několik tratí. Mezi nimi i hybridní.
Nechci to dělat moc složité. Ať to dají i 750k piloti. Ale můžu zkusit i nějakou pro vyšší dívčí.
Klasickej dirt, kde se občas člověk nechá nachytat - třeba zatáčka na druhou stranu, než bych čekal. Osobně nemam rád ty dloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouh atánský skoky v dirtu a ani tady se mi ten konec, protože to občas nejde ani strefit. :-)
Hodnotil bych to, jako nic neobyčejnýho.![]()