Čawte ani neviem kedy som mal naposledy čas sa trochu pohrať s TMUF a tak tu je výsledok ak tu ešte niekto hrá tak to prosím skuknite na cuty a pod je to skôr speedovka - už aj názov to prezrádza![]()
Čawte ani neviem kedy som mal naposledy čas sa trochu pohrať s TMUF a tak tu je výsledok ak tu ešte niekto hrá tak to prosím skuknite na cuty a pod je to skôr speedovka - už aj názov to prezrádza![]()
No, boostama jsi rozhodně nešetřil. Někomu by mohla připadat fádní, já jsem hlavně rád, že se někdo aspoň občas angažuje
.
Možná to nebude trvat dlouho a zase budu mít na TM víc času...![]()
Cutovat je tam těžko co. Uživatelský poznatek - E6600@3.2 GHz šlo na konci do kolen na 60 fps, ještě tam chybí noc a světla, kvůli takovým megalomanským stavitelům bych potřeboval Sandy Bridge![]()
zatim se ucim delat mapy, ale je to zabava.. potrebuju ale vedet, jak to ulozit do rarka
Hura, konecne jsem narazil na nejake spriznene duse TM mate nejaky vlastni (aktivni) server? Rad si zase zajezdim na novem pisecku... Gandzopadne az prijedu domu tak prohrabu trate co mam v kompu a nejake nauplouduji, konec-koncu-konecne bude motivace nejake trate delat pac kamaradi hrat prestali - tudiz i jedini hraci, od kerych jsem mohl brat nejake reakce na vlastni trate (vlastni server jsem nikdy nejak nezprovoznil)
Máme SvetHardware.cz. Ale moc se toho tam teď neděje.
BTW, možná, že bychom zase mohli udělat soutěž o nejlepší mapu.
BTW, Husky by rád turnajík. Co ty na to Edi, jestli to čteš?Já vím, že jo
![]()
Prominte ze to pisu sem, ale nevim kam jinam... Muzete mi prosim nekdo zjistit Login Vaseho serveru? Potrebuju si ho dat do oblibenych a nemuzu to nikde najit... dekuji
Vlez tam, zmáčkni Esc a Přidat server k oblíbeným.
jenze ja se tem nedostanu protoze nemam United ucet (jak jiste vsichni vite)a jedina moznost je si ho tam pridat pres tmtp://#addfavourite=loginserveru a ten login serveru mi nefunguje na "svethardware.cz" takze musi byt nejaky jiny, ale jak se snazim prohledavat databaze serveru nemuzu to najit...
Správně je to "SvetHardware.cz"...
A nevím, co se změnilo, že je potřeba United účet...Tipnul bych si, že nic a hrát tam může kdokoli s aspoň 20000 bodů.