Původně odesláno od
LoGi.CZE
Jak už jsem psal, já, jakožto jezdec, pohybující se v TM už nějakej ten pátek, mam radši tratě, kde je jasně vidět cesta od startu, po cíl a nemusim čekat kdejaký záludnosti. Takovýhle tratě jsou spíš 4Fun a se závoděním nemají nic společnýho. U tvojí trati se o plynulosti moc hovořit nedá.. Třeba úvodní skok - je tam sice cedule jak kráva WARNING, ale, když je tam obrovskej kopec, kterej tě nakopne až do.., tak je tam ta zatáčka opravdu nevhodně zvolená. Takovýhle věci se dají udělat v MediaTrackeru, jako Text vloženej přímo do závodu a můžeš tam třeba hodit "BRZDI!". Další taková část je ta, kdy se skáče na platformu, kde je milion šipek směřujících doleva - stačily by dvě-tři. Pak se proskakuje CP a dopadá do protisvahu, kde mi to 4x z 10 případů zabugovalo a vykoplo až kamsi.. Dále pak seskok z platformy do zatáčky neni pravý ořechový a ani mi to nepřišlo moc dobře označený. Dále pak díra - to je věc, která mě neskutečně vytáčí - sjezd, kde mam určitou rychlost a nevidim před sebe a najednou LUP! - díra... Pak tam byla tušim poslední zatáčka střihnutá , jakoby vracečka - použít delší díle na výjezdu, neměl bych k ní námitek. Celkově se mi ta trať, pardon, nelíbila a opět řikám, že pokud chcete opravdu závodit a nejen stavět tratě typu, "Kdo vyletí v první zatáčce, je lama", tak byste k tomu měli stavět i odpovídající tratě. Děkuji za váš čas, při přečtení tohoto komentáře. Psáno na záchodě, v dlouhé chvíli.. :-D