Trosku jsem zmenil konfiguraci tech sloupku, takze se jim da lepe vyhnout. Navic tam jsou tri varujici cedule jako krava. Jestli se tomu i pres to nevyhnes, tak si vyhrat nezaslouzisPár vteřin znamená prohraný závod...
Toho jsem si vsim, ale nestoji mi to za to. Ona ta maximalni vyska neni zas tak vysoko.Ne, ale můžeš nad to místo kde to chceš, umístit takovou tu rovnou bílou střechu 1x1, někde hodně vysoko kde nepujde vidět
Jinak tady je verze i s ocnim cukrovim. Jinych zmen je tam velice malo (mozna jenom ty sloupky).
EDIT:
Dojel jsem to na poprve bez problemu, jen jsem jel spis jak pinballova kulicka nez formulkaEDIT: tak jsem si trochu pohrál s noobem a zesložitil ho. Jen si nejsem jistý, jestli je to ještě pořád noobishObzvlat v te prvni pulce, kde je hafo tech nezvyklych barevnych sipek (vzycky jsem cumel na sipku a premyslel kam ukazuje...a hle, obrubnik). Zadne misto, kde by se to dalo fatalne pokazit tam snad neni (a nebo by to clovek musel zkonit opravdu hodne).
Naposledy upraveno uživatelem CommanderZ: 01-06-2009 v 21:36
Zejtra udělam jukykuky :-)
Zatim projeto:
- BoneSplitter
- DeeeNoob001
Projížděl sem to na notebooku, tak tam nějaká ta setinka/sekunda navíc ještě půjde ukrojit.
Edit: Ten cut sem zapomněl napsat :-) Ale je v replayi :-)
BoneSplitter 0.2
aha tak Logi byl rychlejsi![]()
Další várka. :-)
- GT1
- SansInteredit
- NiteLife
Naposledy upraveno uživatelem LoGi.CZE: 02-06-2009 v 19:12
Hmm, to me mohlo napadnout
No co, prikladam opravenou verzi.
Jinak za replaye dekuju. Na vasi jizdu je fakt radost se divat
Jak delate to, ze v zatackach klouzete? ja at delam co delam, tak mi ta formulka sedi jak pribita.
Co presne tim myslis?po přejmenování
Tak tady to je (uz doopravdy).
EDIT: Ted koukam ze se neulozily stiny
EDIT2: Uz by to melo byt opravene
Diky, vyzkousim.
Naposledy upraveno uživatelem CommanderZ: 02-06-2009 v 20:41
Už je to v pořádku.
Zdravím. Pracuji zrovna na další verzi své mapy s nečekaným názvem NiteLife IITrať se bude nést ve stejném duchu jako první verze, ovšem budu se snažit nalézt nějaký vhodný kompromis mezi tratí která nebude moc náročná na projetí, ale zároveň nebude nudná. Přikládám nějaké screeny které vám samozdřejmě nic neřeknou o vzhledu trati, ale aspoň vypadají pěkně
(chtěl jsem to auto blurovat v PS, ale dopadlo to blbě. Zítra si s tím pohraju.)
@ jiri: pěkný fotky, dej je do galerie Společenské skupiny.
@ všichni: nechci vás nudit dirtem (nebo spíš hybridem), ale potřeboval bych zkouknout jednak ten úvod a hlavně, jestli je funkční ten kamerový efekt na konci. Díky! (jo, a není problém z toho udělat <SHW>, pokud vám to bude připadat schůdné)