Ohledne podvadeni vam kreativita rozhodne nechybi
A jak proboha. At dam Kladivo->Prepocitat stiny, nebo je necham prepocitat pri ukladani, tak to tam stejne vzdycky skociPěkná, jen by to chtělo uložit již s vypočtenými stíny.
L33t-speak je pro deti.Jen mě napadlo, že by se to mohlo jmenovat Catacombz, když je to od commz.
Povedlo se ti to tam napalit do te horni trati? (nemyslim to zle, myslim: je treba to upravit? Rozhodne nechci, aby to rychle hrace nejak trestalo).Pěkná, ale sem na tu mapu asi moc rychlej.. Na konci skoro vykočim na tu cestu nade mnou :-D
Oupekná ale dá sa cutnut viz replay (svoj zrak upierajte na cut nie na to hrozne soferovanie), v priloze opraveno.
Hmm, i na ten 5-5-1 se da z boku vyjet (i kdyz by to asi znamenalo uz moc velke zpomaleni). Trozku jsem to tam radsi posunul do vysky.Tim cutem je to přesně o 3 vteřiny rychlejší, než po platformách. Dá se to vyřešit dílkem 5-5-1.
Jen se mi nepodarilo prijit na nejaky deterministicky zpusob, tak dostat kameru pod tu strechu, takze vzdycky musim cast haly vybourat, abych se tam dostal :P
U tohohle jsem se dost dlouho smal. Fakt silaJe tohle cut?
Ale myslim, ze to nema cenu opravovat. Kdyztak tam vedle toho checkpointu muzu vrazit nejakou krabici nebo tak neco.
LongCut?Cut = ShortCut, tudíž se to opravdu za zkratku považovat nedá.
Jinak diky za pozitivni ohlas, vazim si toho.