Co si myslite o OCZ Throttle konkretne 16 GB
Sice je s cenou o fous vejs ale cteni/zapis 90/30 pres eSATA a 30/30 pres USB je jasna volba ne ??
Nikde jsem nic rychlejsiho nevidel.
Co si myslite o OCZ Throttle konkretne 16 GB
Sice je s cenou o fous vejs ale cteni/zapis 90/30 pres eSATA a 30/30 pres USB je jasna volba ne ??
Nikde jsem nic rychlejsiho nevidel.
jj, je to aktualne snad nejrychlejsi flashka i co se pres USB tyce, jen mi tam trochu vadi ten miniusb portmit to "obojetnout" pouzitelnost z jedny strany eSATA a z druhy plnohodnotnej konektor USB tak je to bomba, ale zase na druhou stranu cim dal tim vic pribyva eSATA konektrou v PC, ale treba v televizich ci rekorderech stale chybi
tudiz jedine tahat sebou mini kablik na USB
v žádným případě nekupovat KINGSTON DataTraveler Mini Slim 8GB USB2.0 - je to šmejd.
a taky už nikdy nekoupím flashku bez opravdovýho konektoru a už nikdy kingstona - několik mě jich už stačilo zklamat![]()
Mno, já mám čtyři různé Kingstony Xlet od 4GB výše a nezklamal ani jediný. Chodí dodnes naprosto spolehlivě - např. na černém 8GB mám všechny své fotky (mimo dvě další úložiště na 2 různých PC a místech). A mohu místopřísežně prohlásit, že zapisuje kopírovaná data rychleji než šéfův kovový Corsair, který zde byl také propagován...![]()