Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: Stačí mi zdroj?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    30

    díky moc za radu.ještě otázečka.vybral jsem si tento zdroj http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48157
    myslíš že bude dostačující a kvalitní nebo bych si měl vzít jinou značku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    VX450 je vynikající zdroj. A bude mít i rezervu pro případné vylepšení sestavy v budoucnu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    30

    Ještě mě napadlo vzít si tenhle
    http://nc.cz/zdroj-ocz-modxstream-pr...an_d17300.html
    bude stačit na sestavu kterou jsem psal v úvodu?
    Díky za radu všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    No, asi nebude spatny, ale ten Corsair je takova jistota .... 5let zaruka, co vic muzes chtit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Dle ceny to bude v nejlepším případě brandovaný OEM SEasonic s odpojitelnyma kabelama. V tom pripade by to byl celkem zajimavy zdroj za dobrou cenu. Ale jestli to je opravdu seasonic, to netušim (a zkusim se podivat po recenzích).

    Na druhou stranu je tu riziko že je vevnitř nějaký shit jako LC power a podobně..

    Vnitřnosti

    Výrobce sirtec, kvalita osazení podprůměrná, zvlnění na 12V vysoké, hlučnost nízká..

    No asi bych zůstal u toho Corsaira nebo Seasonicu. Nevidím v odpojitelných kabelech takovou výhodu abych ji vyměnil za kvalitní součástky a napájení..
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 12-07-2009 v 21:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    30

    takže spíš ten Corsair jo?Potřeboval jsem pohled s jiné strany než mé...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Ja bych, pro dobre zkusenosti s Seasonicem a spatne s Corsairem hlasoval spis pro ten Seasonic, nicmene je to je muj uhel pohledu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    Abych zbytečně nezakládal nové téma, píšu svůj dotaz raději sem- nejsem znalý v těchto věcech, proto se zeptám způsobem ,,polopatickým,,: pokud mám zdroj, který ještě dodatečně ( samozřejmě kromě ostatního HW ) napájí grafickou kartu a výkon tohoto zdroje je již ,,na hraně,,- pak výkon GK bude jen částečný nebo žádný ( ani se nenastartuje )?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    bud to bude pro tu grafiku dostatecne - a pojede naplno tak jak ma (nejakou kratkou dobu) - nebo ten zdroj stacit nebude, a PC se pri zatezi bude resetovat pripadne prskat jiskry ze zdroje

    jestli napaji i grafiku je uplne jedno
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    bud to bude pro tu grafiku dostatecne - a pojede naplno tak jak ma (nejakou kratkou dobu) - nebo ten zdroj stacit nebude, a PC se pri zatezi bude resetovat pripadne prskat jiskry ze zdroje

    jestli napaji i grafiku je uplne jedno
    Restarty jsem zažil, jiskry ještě ne. asi si to půjdu zkusit. Že bych moji sestavu napíjel EC 350w . No jak znám ec tak by to nejspíš byla sebevražda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér Avatar uživatele Kaizer Soze
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    58

    Cuss borci, podobne ako kolega nadomnou, nechcem zakladat zbytocne novu temu. Potreboval by som do zostavy:

    Athlon 64 X2 6400+,
    MB asus crosshair II formula,
    GF 8800 GT 512,
    2xWD3200AKS,
    1x dvd-rw,
    SB x-fi Fatality champion,
    2x2GB ddr2 800mhz,
    USB kamera,
    USB gamepad,
    kadejake USB serepeticky :P


    -dokupit novy zdroj, nakolko teraz mam seasonic s12 380W a pri pohybe mysou piska (povazujem za znak ze sa chce rozlucit a nechcem riskovat ostatne komponenty).

    Teraz otazka: bol vykon 380W dostatocny na tuto zostavu ? Alebo bol poddimenzovany a to zapricinilo relativne skory odchod(ak sa to da tak nazvat) seasonicu po 2,5 roku ?


    otazka: zdroj akeho vyrobcu a akeho vykonu by ste mi doporucili, s tym ze v buducnosti planujem osadit phenom 965 a GF 295GTX/pripadne GF 300GT (ak uz bude dostupna)
    Naposledy upraveno uživatelem Kaizer Soze: 19-08-2009 v 22:22 Důvod: korektura textu + doplnenie
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    tak na 380W zdroj a dva a pul roku to ujde, byl docela poddimenzovany

    mel jsi pretaktovano? kolik hodin dene bylo PC zapnute a jak dlouho z toho v zatezi?

    na soucasnou sestavu bylo adekvatnich cca 450W na zdroji...

    urcite piska zdroj a ne deska?

    pokud planujes P2 x4 a X2 grafiku, tak nejakych 550-600W, jestli ti seasonic piska tak enermax Pro/Modu 82+ (a doufej ze to neni deskou)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér Avatar uživatele Kaizer Soze
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    tak na 380W zdroj a dva a pul roku to ujde, byl docela poddimenzovany

    mel jsi pretaktovano? kolik hodin dene bylo PC zapnute a jak dlouho z toho v zatezi?

    na soucasnou sestavu bylo adekvatnich cca 450W na zdroji...

    urcite piska zdroj a ne deska?

    pokud planujes P2 x4 a X2 grafiku, tak nejakych 550-600W, jestli ti seasonic piska tak enermax Pro/Modu 82+ (a doufej ze to neni deskou)
    no OC tam nemam / naco zatial vsetko ide
    zapnuty je skoro nonstop, takych 12 hod/den je minimum
    zatazene rovnako skoro stale nakolko sa furt hrajem a solitaire to nieje

    s tym piskanim si niesom 100% isty ale v pripade ze je to doska az take strasne to nevidim nakolko je este v zaruke (btw. je to dovod na reklamaciu?).
    Piskanie sa prejavuje pri akomkolvek pohybe mysou a zacalo to pred mesiacom-dvoma ked som prvykrat nahodil win 7 rc 7100 64x, skusal som aj navrat k viste dokonca xp nic nepomohlo, dokonca ani vymena mysky :P.

    s tym zdrojom 600wat je uz aj z rezervou alebo je to skor tak na knapp ? rad by som uz dalsi zdroj do tej zostavy nekupoval tak ma zaujima ci 600watt vydrzi aspon 2-3 roky.
    Naposledy upraveno uživatelem Kaizer Soze: 20-08-2009 v 19:16 Důvod: doplnenie textu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér Avatar uživatele Kaizer Soze
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    58

    no takze by tohol byt tento kusok:

    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11037158

    nakolko sa jedna o nemalu investiciu chcel by som poprosit o nejake osobne skusenosti pripadne doporucenia na iny typ/model ci vyrobcu.

    EDIT: aky je rozdiel medzi tym hore a tymto (myslim okrem modularnej kabelaze)
    http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11037260
    Naposledy upraveno uživatelem ICEBOSS: 24-08-2009 v 15:25 Důvod: tady nejsme na warezforu, odkazy se sem davaji jako pro lidi, aby se na ne dalo klikat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    bych vzal spíš corsair hx750 ač wattáž u něj se nevyužije
    ale stojí skoro stejně má o 5% vyšší účinnost a 5let záruky a určitě i líp řešený kabely
    a má taky silnější 12V (50A vs 61A) větvi

    btw jestli píská fakt zdroj tak ho reklamuj jestli má záruku

    dobrý přehled o nárocích současných pc na zdroj je tady
    http://www.xbitlabs.com/articles/coo...m-wattage.html
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GeForce: stačí X4 955 na GeForce 560ti?
    Od LEGI3 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 10-10-2011, 12:26
  2. Stačí 460W?
    Od Viebator v sekci Zdroje
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-09-2011, 17:49
  3. NTB stačí TVOUT?
    Od jariquick v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 22-03-2009, 01:00
  4. Jaký zdroj pro tuto sestavu? Stačí 400W
    Od kherold v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-02-2008, 22:47
  5. Stačí 400W zdroj??
    Od Daran v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-10-2007, 05:19