Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: 2 klavesnice na jednom pc

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    136

    je nejaky zpusob (treba i prepsani registru nebo nejaky program) ktery by umoznil mit na pc dve klavesnice pracujici zvlast? Chci to kvuli fotbalku takze ta hra musi rozpoznat dve zarizeni ne jen jedno
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Michal Koláček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    121

    Dobrý den,

    tento problém se zde na fóru už řešil. Používejte prosím vyhledávání a nezakládejte zbytečně duplicitní témata.


    M.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    136

    muzes sem hodit link? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od vincik Zobrazit příspěvek
    muzes sem hodit link? dik
    Máš štěstí, že sis to po sobě opravil.

    Btw. ta původní verze tvýho postu je pořád k dispozici, takže opatrně a chovej se slušně.

    Jak už tu padlo, použij funkci hledat a nedělej tu machry....
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 04-06-2009 v 15:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Michal Koláček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    121

    Jsem rád, že si uživatel po sobě ten příspěvek upravil. Nicméně je možné, že jsem se sám spletl a řešilo se to na úplně jiném fóru. Každopádně ve zkratce - dvě klávesnice na jedonm PC provozovat teoreticky jdou. Ovšem IMHO vždy se budou chovat jako jedno zařízení. Rozlišení tedy není možné a řešením je použít pad/joystick/volant s tlačítky atp.


    M.


    Pro příště by stačil alespoň Google, když se nechcete pročítat fórem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Maxtor
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    322

    Co kdybyste se misto stupidnich pripominek drzeli tematu.. a pokud mozno toho, ke kteremu mate co rici..

    Citace Původně odesláno od vincik Zobrazit příspěvek
    je nejaky zpusob (treba i prepsani registru nebo nejaky program) ktery by umoznil mit na pc dve klavesnice pracujici zvlast? Chci to kvuli fotbalku takze ta hra musi rozpoznat dve zarizeni ne jen jedno
    Pouzij HID macros.. obcas bejvaj problemy s makrama, ale vesmes no problem..
    http://hidmacros.medek.info
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od Maxtor Zobrazit příspěvek
    Co kdybyste se misto stupidnich pripominek drzeli tematu.. a pokud mozno toho, ke kteremu mate co rici..


    Pouzij HID macros.. obcas bejvaj problemy s makrama, ale vesmes no problem..
    http://hidmacros.medek.info
    Nějaký sprostý nee . Tématu bych se i držel,ale zajímalo by mě jestli to jde nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    136

    parada! jdu to vyzkouset

    vyzkouseno: program slouzi k prednastaveni novych klaves-zkratek... proste naprd
    Naposledy upraveno uživatelem vincik: 05-06-2009 v 12:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    136

    takze zadny zpusob jak mit v pc vic klavesnic pracujicich zvlast asi neni. Pritom to nevypada jako zadnej problem. Proste udelat program ktery by z jedne klavesnice udelal herni zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    136

    co takhle KVM switch? http://en.wikipedia.org/wiki/KVM_switch


    ...blbost je to drahy jako prase...
    Naposledy upraveno uživatelem vincik: 05-06-2009 v 13:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od vincik Zobrazit příspěvek
    co takhle KVM switch? http://en.wikipedia.org/wiki/KVM_switch


    ...blbost je to drahy jako prase...
    OT? KVM switch slouží úplně k obrácenému účelu. Jedna klavesnice, myš a monitor a více počítačů. Takže k tomuto účelu je nepoužitelný. (Pozor na některé switche. mám jeden doma a USB dokáže protlačit pouze v.1)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Maxtor
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    322

    Citace Původně odesláno od vincik Zobrazit příspěvek
    parada! jdu to vyzkouset

    vyzkouseno: program slouzi k prednastaveni novych klaves-zkratek... proste naprd
    No dyt o to snad jde ne.. namapovat klavesnici jako herni zarizeni.. zacinam chapat, jak to myslis.. chcete si ve dvou zahrat fotbalek, kazdy na jedny klavesnici co..?
    To ale nepujde.. bud pouzijes jednu keyb ciste jako herni ovladac, kdy ji pres makra nastavis jak je treba (neni to blbost programku, ale hry, ze neumi slozitejsi makra, ale pouze trapne A, B, C, Sipka apod.), nebo nic..
    Samotne windows ti nikdy ovladac stylem Keyb1 a Keyb2 nenabidnou.. neni problem to ale takhle pres makra prehazet.. co je lehciho, nez na jedne klavesnici nastavit hrace 1 vlevo, hrace 2 vpravo a ty prave klavesy pak mapnout na klasicky ovladani na Keyb 2..?

    To, ze jde dneska koupit gamepad za par stokorun uz snad nemusim ani pripominat..
    Naposledy upraveno uživatelem Maxtor: 05-06-2009 v 16:02
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    136

    Citace Původně odesláno od Maxtor Zobrazit příspěvek
    No dyt o to snad jde ne.. namapovat klavesnici jako herni zarizeni.. zacinam chapat, jak to myslis.. chcete si ve dvou zahrat fotbalek, kazdy na jedny klavesnici co..?
    To ale nepujde.. bud pouzijes jednu keyb ciste jako herni ovladac, kdy ji pres makra nastavis jak je treba (neni to blbost programku, ale hry, ze neumi slozitejsi makra, ale pouze trapne A, B, C, Sipka apod.), nebo nic..
    Samotne windows ti nikdy ovladac stylem Keyb1 a Keyb2 nenabidnou.. neni problem to ale takhle pres makra prehazet.. co je lehciho, nez na jedne klavesnici nastavit hrace 1 vlevo, hrace 2 vpravo a ty prave klavesy pak mapnout na klasicky ovladani na Keyb 2..?

    To, ze jde dneska koupit gamepad za par stokorun uz snad nemusim ani pripominat..
    ja mam napriklad logitech dual action za nejakych 6kil a je to super ale kupovat si dalsi (chcem hrat tri) se mi moc nechce
    spatne si me ale pochopil...nechci hrat ve dvou na jedne klavesnici to v PES ani Fife nejde. Hra ti v menu nabidne tolik ovladacu a klavesnic kolik jich mas pripojenych do PC. Kdyz ale pripojis druhou klavesnici tak ti PC sice najde ze mas zapojene dve ale ne uz ve hre. To by musel byt nejaky figl ktery by umoznil aby ti windows umoznil jednu klavesnici brat jako herni zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Maxtor
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    322

    No dyt ja vim.. napsal jsem prakticky to stejne.. proto ted pouze zopakuju jen to, ze na jedne klavesnici si nastav ovladani napr. doprava.. druheho hrace prirad doleva a pres HID macros si namapuj makra one leve casti (hrac2) na klavesnici cislo 2.. vyreseno..

    Jinymi slovy.. tady mas priklad..

    Hrac 1 - Cursor
    Hrac 2 - W/S/A/D
    - HIDm -
    W (keyb1) = sipka nahoru (keyb2)
    S (keyb1) = sipka dolu (keyb2)
    A (keyb1) = sipka vlevo (keyb2)
    D (keyb1) = sipka vpravo (keyb2)

    Tohle jen ukazka toho, jak jednoduse to jde.. samozrejme namapovat si muzes cokoli kamkoli..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    136

    ty to furt nechapes vid? hra ti umozni ovladat tolik hracu/tymu kolik mas pripojenych zarizeni... ja hraju napr. klavesnice+gamepad+joystick ze si prenastavim jiny tlac. na klavesnici to mi fakt pomuze omg
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. 2 PC v jednom?
    Od jeninicicek v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2012, 20:59
  2. Xubuntu a W XP na jednom PC
    Od michal_n_cz v sekci OS Linux
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-12-2011, 20:15
  3. 2 zvukovky v jednom PC
    Od Kozouš v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2011, 02:13
  4. Dva internety na jednom pc
    Od razzo v sekci Internet
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-03-2010, 01:21
  5. Dve PC v jednom
    Od Pec@ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 20:36