Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Prepinani DVI a D-SUB mezi dvema PC

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    184

    Uvazuji o koupi noveho monitoru, chtel bych ho vyuzivat s dvema PC, jeden pripojen pres DVI, druhy pres D-SUB. Jakym zpusobem se mezi nimi prepina, nejake tlacitko na monitoru?
    Jeste, za druhy video vstup se u nekterych vyrobcu neuveritelne priplaci (pres 1000.-), konkretne mam na mysli
    Samsung
    Kód:
    2343NW http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007X23B2OFML7
    anebo
    Samsung 2343BW
    Kód:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007X23B2OFMO0
    Rozdil 1600.- (+ pivot)?
    Pripadne nejake jine reseni, rozbocovac,dat.prepinac?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,596

    drtiva vetsina monitoru co ma DVI a D-sub se da prepnout... jen zalezi jak je to pohodlne. nekde zmacknes tlacitko prepnou se vstupy a nekde musis do hlavniho menu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    A DVI je drazsi kvuli nejake vyhlasce EU a nutnosti platit daň (je jasné že fyzický rozdíl je pouze v konektoru za max 50kč)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    odb odb je offline
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    513

    Skus na buduce trochu lepsie hladat. Na stranke Alfacompu u toho monitora v popise je odkaz na recenziu monitora a tam to mas napisane aj s detailom tlacidiel. SOURCE - to je tlacidlo, ktore sluzi na prepinanie vstupov (pisem pre istotu).

    V drvivej vecsine je dnes prepinanie vstupu dostupne priamo cez tlacidlo na monitore (SOURCE alebo INPUT).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    otázka je jestli není lepší pořídit takovýhle pěkný přepínač a mít na dva kompy jen jeden monitor+myš+klávesnici+repro...ušetří to dost místa na stole....
    http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L1K007S0DH

    třeba tehle umí i DVI
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K007S0DH000OP4
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,041

    Další dobrá možnost je pracovat jen na jednom PC a na druhej přistupovat pomocí RDP (vzdálený plochy).
    Odpovídat lze po přihlášení