Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problém s Bluetooth

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele macicek.sv
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    52

    mám prosbu nejde mi Bluetooth zároveň s LANkou bu´d jde jedno nebo druhé ale současně to nejde, přitom to normálně šlo.Můžete mi poradit kde se stala chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele machja
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    122

    Máš LAN nebo WLAN?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,846

    Dotaz sa tyka HW co mas v podpise, alebo nejakeho NTB? Napis typ sietoveho adapteru a BT.
    Napis konfiguraciu HW priamo do postu, lebo podpis sa ti moze casom zmenit a toto vlakno by stratilo vypovednu hodnotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele macicek.sv
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    52

    je to tento:
    HP Compaq 6730s,OS:Microsoft Windows Vista Home Edition,Procesor:Intel Pentium Dual-Core T3400 s frekvencí 2,16 GHz.Čipset:Intel GL40 Express.Paměť:3 GB DDR2 800 MHz,Displej:15,4"TFT WXGA LCD,Pevný disk:320 GB,5400 RPM,GK:Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 07-06-2009 v 10:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele wanrouter
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    132

    Citace Původně odesláno od macicek.sv Zobrazit příspěvek
    je to ten v popisu
    a fungovalo ti to niekedy naraz?

    Nepoviem ti presne, ale mal som v rukach NTB kde sa dalo zapinat len BT alebo WI-FI, cize to je rovnaky pripad. Napriklad na znackach MSI to ide aj dokopy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele macicek.sv
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    52

    Předtím to normálně fungovalo. Mám WLAN

    Typ:Wireless 80211 Síťový adaptér Broadcom 802.11g
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele macicek.sv
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    52

    Tak jsem to vyřešil.Bylo to špatně nastaveno v Biosu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od macicek.sv Zobrazit příspěvek
    Tak jsem to vyřešil.Bylo to špatně nastaveno v Biosu
    CO? Co bylo špatně? Nechtěl by jsi to vysvětlit ostatním i mě, abych se případně podobné chyby vyvaroval? Děkuji!
    Odpovídat lze po přihlášení