Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Má smysl kupovat nový počítač?

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    Myslíte že má cenu kupovat si novýho kopmpa když mam takovýhle výsledky?
    -
    1) 3D Mark 2001 Pro default 11931 marks
    3D Mark 03 free default 3878 marks
    3D MArk 05 pro default 1794 marks
    3D Mark 06 pro default nejde, po 4testech napíše chybu
    -
    2) 3D Mark 2001 Pro default 7475 marks
    3DMark 03 free default 3906 marks
    3D Mark 05 Pro default 2061 marks
    3D Mark 06 pro default nejde, po 5testech napíše chybu
    -
    1)MB: ASUS A7N8X-E, CPU: Athlon 2800+, RAM: 2x512MB, HDD: 160GB ATA133, VGA: ATi Radeon 9600XT 256MB,
    -
    2) MB: KT4-V, CPU: Athlon XP 1700+, RAM: 512MB, HDD: 250GB ATA133, VGA: Ati Radeon X1300Pro 256MB
    Naposledy upraveno uživatelem tonda pařmen: 31-12-2006 v 17:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Citace Původně odesláno od tonda pařmen
    Myslíte že má cenu kupovat si novýho kopmpa když mam takovýhle výsledky?

    1) 3D Mark 2001 Pro default 11931 marks
    3D Mark 03 free default 3878 marks
    3D MArk 05 pro default 1794 marks
    3D Mark 06 pro default nejde, po 4testech napíše chybu

    2) 3D Mark 2001 Pro default 7475 marks
    3DMark 03 free default 3906 marks
    3D Mark 05 Pro default 2061 marks
    3D Mark 06 pro default nejde, po 5testech napíše chybu
    nehodnoť podle testů ale podle toho jak ti komp dostačuje v praxi. podle toho by si měl sám poznat jestli potřebuješ upgrade
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    upgrade ne, protoze sou to fakt vykopavky. oba maj jen AGP 8x, socket A, DDR 333MHz...
    jinak vsechny novejsi hry hraju na nejmin a treba carbony mi delaj potize (se podivej do fora o carbonech), jestli vis cim to je a jak to opravit bidu rad. hlavne u ty dvojky jak se restartuje komp, nemuzu hrat Multiplayer...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Přesunul jsem to odpovídající sekce, můžu poprosit autora původního příspěvku, aby napsal svoje výsledky ještě jednou do původního threadu bez otázek?

    Jen aby tam nebyl bordel.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    127

    tak nevím, mám dost podobnou sestavu jako ty tu první kromě grafiky (mám 6600GT) a nestěžuju si, všechny hry hraju na 1600X1200@85Hz + maximální detaily až na NFSC, COD2 nemám rád fps 5-15, být tebou koupím lepší chladič na CPU a trochu ho poladím a k tomu X1950PRO. Pokud chceš opravdu nové střeva tak kup OPTERON 144 s lepší deskou (dohromady kolem 5000,- ) a k tomu nějakou GK (třeba zas X1950PRO)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Citace Původně odesláno od tonda pařmen
    upgrade ne, protoze sou to fakt vykopavky. oba maj jen AGP 8x, socket A, DDR 333MHz...
    jinak vsechny novejsi hry hraju na nejmin a treba carbony mi delaj potize (se podivej do fora o carbonech), jestli vis cim to je a jak to opravit bidu rad. hlavne u ty dvojky jak se restartuje komp, nemuzu hrat Multiplayer...
    no tak otazka je kolik do toho chces vrazit i upgrade neni tak uplne beznadejny (Fox_22) anebo "tvrdy upgrade"-uplne novy komp
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od tonda pařmen
    Myslíte že má cenu kupovat si novýho kopmpa když mam takovýhle výsledky? (...)
    No, podívej se, jak už tu zaznělo (kromě toho i nějaké návrhy tu byly) - chce to se především zamyslet, co že to s tím počítačem vlastně chceš udělat. Aby Ti běžely moderní hry na maximální detaily s 30-50FPS, žádným způsobem už není možné tenhle PC použít (pokud ovšem neznáš černou magii a počítač nezačaruješ ), takže především si rozmysli, co by měl dělat a co by měl splňovat a pak se můžeme bavit.

    Pokud jde pouze o upgrade, jedině tam hodit nějakou lepší grafiku a tak bych to nechal, protože jinak by to byla (řečeno bankovnickým žargonem) silně nerentabilní investice.

    Pokud však chceš výborné výsledky, nic lepšího než kompletní upgrade od podlahy Ti nezbude...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Pokud nevíš co s penězi, tak má upgrade cenu, pokud jich máš méně, tak se na to ..., raději nic, než koupit nečo co stejně nebude stačit. A pokud ti to stačí, vydrž rok a to co bude dneska za 20t tak si snad v prosinci za 10t. I když já měním co dva roky střeva. teda HDD si nechavám. Jinak mám doma i funkčí 133 s 32mb ram s w95 a jedou bez problému asi od 95tého narozdíl od winxp s novějším HW :-) . Záleží na co to potřebuješ :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nový multimediální počítač do 10 000 Kč.
    Od Foxina v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-04-2014, 11:01
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-12-2013, 11:37
  3. 3,5" HDD SATA: Má smysl kupovat HDD s 10000ot?
    Od r-a-k v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 84
    Poslední příspěvek: 29-03-2009, 20:00
  4. Nový počítač - 25kkč
    Od CommanderZ v sekci PC - archiv
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 12:19