Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: hdmi 1vstup na 2 výstupy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    2

    Všude jsem našel jen přepínače z více vstupů na 1 výstup pro HDMI
    Existuje také opačný přepínač ? Potřeboval bych výstup z grafické karty na PC přepínat mezi monitorem a TV
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    třeba
    http://sat-dvb-t.nej-ceny.cz/66216/h...ovladanim.html

    co řešení použítí 2grafik (to by bylo levnější) to nejde?

    edit blbej odkaz:
    Naposledy upraveno uživatelem matyyy: 09-06-2009 v 16:46
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Maxtor
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    322

    No a pokud ma monitor HDMI, bude mit urcite i DVI.. to je takovy problem pripojit monitor pres DVI a HDMI si nechat na telku..? navic je budes moct mit zapojeny najednou..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    2

    Monitor má pouze HDMI , samozřejmě by se dalo použít druhý výstup Grafiky na TV , ale chtěl jsem to mít jednoduchý , aby si to mohla přepínat i žena a nemusela se hrabat v nastavení zobrazení
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    Citace Původně odesláno od cesmina Zobrazit příspěvek
    Monitor má pouze HDMI , samozřejmě by se dalo použít druhý výstup Grafiky na TV , ale chtěl jsem to mít jednoduchý , aby si to mohla přepínat i žena a nemusela se hrabat v nastavení zobrazení
    kdybys pustil druhý výstup grafiky do tv, musí se přepnut jen TV na patřičnej vstup.
    měl jsem to takto doma leta a zvládaly to i děcka, natož žena.

    co je to za monitor, že má pouze HDMI. to je divný...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Maxtor
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    322

    No pokud ma monitor jen HDMI, tak fakt asi jen ten rozbocovac no..

    Pokud se nemylim, treba tohle by melo bejt ono..
    http://www.softcom.cz/produkt/digitu...-splitter-1-2/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No a co připojit monitor na DVI pomocí redukce? Stojí pár korun
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...i&SearchType=1
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. 2 různé výstupy
    Od pe2688 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 12:58
  2. Dva zvukove vystupy
    Od butrus.l v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-05-2011, 18:21
  3. GeForce: Jakou grafiku se 3 výstupy a malou spotřebou?
    Od sumix v sekci Grafické karty
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 16-01-2010, 23:44
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-07-2009, 19:34
  5. SPD-IF a Otické výstupy
    Od mareknb v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 23:11