Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: doporučte grafiku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    12

    Zdravím. Kolegyně z práce má Pentium core2duo 1.6gh, 1 GB RAM, Osobně si myslím že do této sestavy bude stačit grafika ATI Radeon 2600XT 256MB DDR4, Prodavač v obchodě ji však chce vnutit Radeon 3850 512MB,Zdá se mi to zbytečné kvůli nízké frekvenci procesoru (1.6) Prosím napište své názory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Ja si myslim ze 3850 by se uplatnila. Nizkou frekvenci CPU nevidim jako hlavni problem, jako spis 1GB ram.

    Osobne bych ale misto 3850 vzal radsi 4670.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od GoodspeedM Zobrazit příspěvek
    Zdravím. Kolegyně z práce má Pentium core2duo 1.6gh, 1 GB RAM, Osobně si myslím že do této sestavy bude stačit grafika ATI Radeon 2600XT 256MB DDR4, Prodavač v obchodě ji však chce vnutit Radeon 3850 512MB,Zdá se mi to zbytečné kvůli nízké frekvenci procesoru (1.6) Prosím napište své názory.
    ATI Radeon 2600XT 256MB DDR4 to už je pořádný veterán
    radeon 3850 bude určitě lepší já bych se nebál ani hd4830

    jinak kolik do tý grafiky chceš vrazit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    A rozhodně dokoupit 1-2Gb ram. Grafiku bych dal HD4670/4830 podle peněženky a zdroje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    A k cemu to pc slouzi? Osobne bych to taky videl na 4670. 2600Xt na tom bude hur i spotrebou imho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    1. K čemu má ta grafika sloužit?
    2. Co tam má za MB?
    3. Nejnižší frekvenci z C2D mělo E4300 na 1.8GHz, co že to tam má za procesor?

    //dobrej soustřel
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 10-06-2009 v 09:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od GoodspeedM Zobrazit příspěvek
    Prosím napište své názory.
    A k čemu kolegyně to PC používá? Jakej u toho má monitor (rozlišení)? Co je v tom za zdroj (wattáž + výrobce)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od GoodspeedM Zobrazit příspěvek
    Zdravím. Kolegyně z práce má Pentium core2duo 1.6gh, 1 GB RAM, Osobně si myslím že do této sestavy bude stačit grafika ATI Radeon 2600XT 256MB DDR4, Prodavač v obchodě ji však chce vnutit Radeon 3850 512MB,Zdá se mi to zbytečné kvůli nízké frekvenci procesoru (1.6) Prosím napište své názory.
    Dokoupit giga ramek, k tomu HD4670 a víc bych nehrotil (zdroj by to měl zvládat (pokud splňuje minima dané pro MB), pokud se ji v tom chceš pohrabat, myslím v PC, můžeš tomu i krapet přitnout na CPU).
    HD3850 se hádám chce jen "zbavit ze skladu"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Citace Původně odesláno od meeee Zobrazit příspěvek
    3. Nejnižší frekvenci z C2D mělo E4300 na 1.8GHz, co že to tam má za procesor?
    Ze by treba Pentium Dual-Core E2140 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Ze by treba Pentium Dual-Core E2140 ?
    Ale to není C2D. Pravda, lišák prodejce to tak může prezentovat, ale to je podvod.


    //Ale jsem taky vůl, já v tom prvním postu to "Pentium" úspěšně ignoroval.
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 10-06-2009 v 14:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    Už si viděl aby C2D mělo předponu pentium? bude to Intel Pentium Dual Core (a ne core 2 duo),
    což vypadá na E2140
    osobně bych počkal na 50USD slevu řady HD48xx a pak se rozhodl podle finančních možností...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    1) meeee a Draken ste OT

    2) můžeš mě vysvětlit, k čemu ji bude HD48xx s gigovýma ramkama, neznámým zdrojem a slabým CPU? (řečnická)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    1)další gigabajt ram dneska stojí 300kč
    2)E2140 je procesor schopný pracovat stabilně na 3,0Ghz jelikož má extrémní OC potenciál
    2a)freezer 7 za 300kč na chlazení při 3Ghz stačí
    3)neznámý zdroj neznamená - špatný zdroj, ale to že nikdo neví co je to zač
    a to se dozvýme až nám GoodspeedM tuhle zpáv prozradí, no ne? (doufám, že jsem to nenapsal moc složitě, snažil jsem se to napsat řečnicky )
    4)výprodejová HD4830 za 1600kč by byla špatná (dnes 2000-2100kč) ?
    5)proč jsme OT?
    6)pokud taktovat nebude a neznámý zdroj je starý známý Eurocase tak úplně souhlasím
    1GB ram+HD4670 je nejlepší volba.

    edit für pasik:to víš mám věšteckou GULU
    Naposledy upraveno uživatelem Draken: 10-06-2009 v 15:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Doporucuji vsem (hlavne drakenovi) aby si znovu peclive precetli prvni post .. Do vyjadreni tazatele se prosim zdrzte komentaru .. Slo o radu ohledne grafiky zatim nevime na co a draken uz taktuje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    12

    Takže, takhle. Je to koupená sestava v pevném obchodě Quelle. Už si to moc nepamatuju, zjištoval jsem to podle Directů. No zkrátka deska je nějakej ASUS, v tom pentium dula core 1.6 , grafika je integrovaná, 1GB RAM,zdroj nevím ,nemůžu to ani rozdělat kvuli záruce, dale je tam nějakej TV tuner který ani nenainstalovali,LCD monitor tiskárna HP a bedničky 2.1 a ted se podržte za tohle jim před rokem zaplatila 20 000,- . Její děcka tam nemaj šanci spustit 90% her,tak jsem ji navrhl že by to chtělo ještě 1GB RAM a tu grafiku. Taktování nepřichází v úvahu. Navíc ji to tam musej nakopat oni na prodejně. taky jde o to že do toho nechce moc investovat. A ted právě uvažuju jestli se vyplatí novější rychlejší grafika když procák to neutáhne(ted myslím hry).K čemu ji bude grafika která zvládne GTA4 na střední detaily,když procák tu hru nezvládne. Chápete mě doufám. Jinak počítačům se věnuju dost dlouho www.sroczknights.wz.cz ,ale přece jen jsem se chtěl poradit tady s váma.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Doporučte !
    Od Jds v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-12-2011, 12:24
  2. Doporučte case
    Od Terfelus v sekci Skříně
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-12-2011, 19:32
  3. Doporučte prosím grafiku ...
    Od wOJi v sekci Grafické karty
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 22-05-2010, 10:52
  4. Doporučte mi MB
    Od Liqid v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 16:10
  5. Doporučte desku 939
    Od jahek v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2007, 21:15