Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Automatický úsporný režim

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    Ahoj lidi. Potřeboval bych poradit. Potřebuji ,aby mi PC přecházelo automaticky po 5 minutách do úsporného režimu. Mám ale problém v tom ,že někdy ni to funguje a jindy zase ne. Nevíte kde bych měl hledat problém ,proč je tomu tak? Nějaký program nebo proces nebo co by to mohlo být? Díky za rady.
    Naposledy upraveno uživatelem vorryy: 09-06-2009 v 20:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,168

    Máš nainstalované ACPI ovladače ? V BIOSu zapni možnost ACPI ? S3. O jaký motherboard a OS se jedná ? Možná Ti počítač probouzí síťová karta, tak pokud nepotřebuješ probouzení z LAN, tak tuto možnost vypni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    Mám XP.A jak říkám restartuji počítač. 3× mi to samo přejde do úspry a pak nejadnou ne. Tak možná ta síťovka .A kde to mám hledat?Jo režim S3 v Biosu mám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,168

    Podívej se po BIOSu, bude tam položka Boot From LAN či něco podobného, tak to nastav na Disable. Jde to provést ještě ve Win ve Vlastnostech síťové karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    Tak jsem se díval do toho bIOSu a je tam rusume boot LAN a je to Disabled
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Podívej se po BIOSu, bude tam položka Boot From LAN či něco podobného, tak to nastav na Disable. Jde to provést ještě ve Win ve Vlastnostech síťové karty.
    Nemal si na mysli Wake On LAN?
    Prípadne ho do úsporného režimu nemusí pustiť "trasúci sa ukazovateľ" myši - vypnúť vo vlastnostiach povolenie prebúdzať z úsporného režimu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    Vypnuto a stejně nejde. Nemůže to dělat fakt nějaký proces nebo program?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od vorryy Zobrazit příspěvek
    Vypnuto a stejně nejde. Nemůže to dělat fakt nějaký proces nebo program?
    Na to ti nevieme odpovedať, kým nevieme, čo všetko ti tam beží ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    Mám tady Eset Smart 4 Spyware terminator, Speedfan, Qip a vlastně taky mi běží ovladače na klávesnici a myš.Mám je bezdrátový.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    kamarád mi v práci říkal ,že je to divný ,když to po restartu 3× jde a pak už ne.Jestli prý nemusím upravit v registrech. Co vy na to? Dá se tam něco upravit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od vorryy Zobrazit příspěvek
    Mám tady Eset Smart 4 Spyware terminator, Speedfan, Qip a vlastně taky mi běží ovladače na klávesnici a myš.Mám je bezdrátový.
    Tak jednoducho tieto programy zastav a skúšaj prechod do Stand by. Ak prechod bude úspešný, postupne po jednom programy spúšťaj a skúšaj znova prechod do Stand by .. atď, ...

    Problém môžu robiť aj neaktuálne ovládače, neaktuálny bios ....

    Podobne, pokiaľ si nezistil SW problém, môžeš postupovať aj s HW. V správcovi zariadení zakáž zariadenia, ktoré nie sú potrebné (napr. zvukovka, sieťovka a pod.) a postupným povolením zisťuj problémové zariadenie ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    No právě to už jsem ale zkoušel,ale 3× to jde a s jakýmkoli programem co mám spuštěný a,ale pak to probudím,nic jiného nepouštím a jen čekám 5 minut a nic. Ted jsem si udělal screen procesů,tak uvidím jestli to neni tady.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Úsporný režim
    Od chalupník v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 21:04
  2. Jak vypnu úsporný režim?
    Od Liqid v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 19:34
  3. Jak zrušit úsporný režim
    Od Aigor v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-01-2009, 21:50
  4. Usporný režim
    Od pancoo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-10-2008, 14:11
  5. LCD: HP LP1965 - úsporný režim
    Od Charles-CZ v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-05-2007, 18:45