Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: The Sims 3 - Technicka stranka hry

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    1

    Ahoj, dobry den. Mám problém se spuštěním hry The Sims . Hlasí mi to, že nemám Pixel Shader 2.0. Mám počítač :

    Pentium(R) 4 CPU 2.40GHZ
    512 MB Dual DDR SDRAM


    motherboard P4i65G
    (Chipset
    - Northbridge: Intel® 865G
    - Southbridge: Intel® ICH5
    CPU - Socket 478 for Intel® Pentium 4 / Celeron D (Prescott, Northwood, Willamette) processors
    - FSB 800/533/400MHz
    - Supports Hyper-Threading Technology
    - Supports Untied Overclocking Technology
    http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G
    )


    Windows XP Pro 32bit SP3
    ATI RADEON 9200 SE

    Můžete mi prosím poradit, co udělat proto,aby mi hra jela? Existuje nějaké řešení? Děkuji mockrát za jakékoliv rady.

    Mám namysli hruThe sims 3
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 22-06-2009 v 16:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    V prvom rade si dotaz umiestnil do nesprávnej sekcie, požiadaj moderátora o presunutie na správne miesto ...

    Riešenie je výmena grafickej karty za novšiu, ktorá podporuje Pixel Shader 2.0
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    A já dodám že výměnou grafické karty v tomhle případě dosáhnete opravdu nanejvýš toho že se hra spustí, ale pochybuju že půjde rozumně hrát. Na podobném stroji bylo utrpení hrát už druhý díl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele wanrouter
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    132

    No riesenie existuje, ale bolo by to pomerne drahe a hra by bola hratelna len priemerne, teda by sa nevyuzili vsetky moznosti ci plynulost ako je zvykom na vykonnejsich zostavach.

    To znamena doplnit ram na 2Gb +2000, kupit novu graficku kartu - cenovo okolo +3500

    Procesor by sa dal teoreticky pretaktovat na nejakych 3,2Ghz s lepsim vzduchovym chladenim (+500)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Vzpamatuj se, dyť do toho nemá cenu strkat peníze, za 6000 by byl úplně nový základ PC - deska, procesor, grafika, paměť, to celé s několikanásobným výkonem proti téhle relikvii po upgradu. Do desky pasují jen předražené výběhové DDRI paměti a AGP grafiky a procesor bude pomalý i po přetaktování...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    68

    Taky si myslím, že investice do uprage by byla zbytečná, za slušný peníze se dá postavit solidní základ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    P4 je pomala a silene zrava na jakykoliv rozumny dnesni pocitac. 2,4GHz je dost u modernich CPU, ne u P4. Aby se hra rozjela, chce to novou grafiku... Otazkou je, jak rychle pojede. Ja bych sazel na to, ze to bud docela utrpeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    FOR WINDOWS XP

    * 2.0 GHz P4 processor or equivalent
    * 1 GB RAM
    * 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
    * The latest version of DirectX 9.0c
    * Microsoft Windows XP Service Pack 2
    * At least 6.1 GB of hard drive space with at least 1 GB of additional space for custom content and saved games

    stačí upgrade grafiky a přikoupit ramku
    neříkám že to pojede na nejvišší rozlišení a max vyhlazování ale Kačabě snad stačí že to pujde hrát ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    stačí upgrade grafiky a přikoupit ramku
    http://www.pcgameshardware.com/aid,6...ison/Practice/

    Nemyslim si. The sims 3 vypada jako dosti cpu zavisla hra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    http://www.pcgameshardware.com/aid,6...ison/Practice/

    Nemyslim si. The sims 3 vypada jako dosti cpu zavisla hra.
    Taky nikdo neřek že to bude moct hrát na maximální detaily jako v tom testu
    s upgradem ramka a grafiky tu hru prostě rozjede a to že pojede jen ve špatný kvalitě s tím se nic nenadělá
    pak záleží na Kačabě jestli investuje do novýho kompu nebo jestli ji to bude stačit v hroznejch detailech
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    Nejlepsi bude kdyz si zaparis 2. ta se mi libi mnohem vic 3. dil je takovej dost divnej nelibi se mi jeto jen muj nazor, ale 2. zustane v meme srdci nejlepsim
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Stránka na facebooku
    Od Cooler Master CZ v sekci Cooler Master - co Vás zajímá
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 25-03-2014, 10:22
  2. Webová stránka do PDF
    Od zeleny_mungo v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-04-2012, 09:22
  3. StrÁnka na srovnÁnÍ vga
    Od Jamall v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 20:15
  4. The Sims 2 padá
    Od tonda pařmen v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 09:21