Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 62

Téma: Vybírám sestavu pro hry

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    rád bych se poradil o téhle sestavě:
    a.. CPU Intel Core2Duo E8600
    b.. Základní deska nVidia790Ultra
    c.. zdroj 750W
    d.. DDR3 2x2 GB
    e.. HDD 500GB SATA II, 32cache
    f.. DVD+-RW
    g.. GeForce ENGTX295
    h.. Hliníková tichá skříň
    i.. Vista Home Premium
    navržená cena je asi 35000 bez DPH.
    zajímají mě názory, jestli má smysl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Jestli Ti to staci tak jednoduse, tak ne, nema.
    Je to totalne nevyvazena sestava s predimenzovanym zdrojem a silenym chipsetem


    // Rekni na co ma byt sestava urcena, muzeme Ti navrhnout neco vhodnejsiho
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Obavam se ze takhle ne ..

    To co zde pises je nic nerikajici blabol .. uvadej u tech polozek co je to za veci nebo nejake odkazy .. zdorj 750w? jaky typ jaky vyrobce? Proc proboha 750w? Budes na tom mit napojenou elektrickou troubu?
    U desky uvadis pouze chipset a od toho bych jeste odradil takze zase jaka deska? Vyrobce .. typ?
    HDD 500gb hezke jaky typ jaky vyrobce?
    To sis skladal sam nebo ti to poradil nejaky radobyodbornik?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    V podstatě to má být herní sestava. Nerozumím tomu ani trochu, a tohle mi bylo nabídnuto. tak jak je to napsané. Zkopírováno z mailu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    co třeba z pohledu dalšího upgradu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    No hlavně:
    nForce čipset nic moc
    zdroj 750 W - jakej?
    E8600 už taky určitě ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od radimmacha Zobrazit příspěvek
    co třeba z pohledu dalšího upgradu???
    Pohled dalsiho upgrade je nesmysl .. za dva tri roky to bude plecka a diky tomu jak naroky her jdou dopredu upgrade ti nepomuze. V te cenove hladine chces i LCD? Nebo mas? Pokud ano jake rozliseni? A ta grafika taky neni zrovna to nejlepsi pomerem cena vykon myslim ze by stacila 285.. ale pokud na nejakou tu kacku nehledis proc ne .. dulezite je ovsem rozliseni na kterem hodlas hrat pokud to bude nejaka 19 je ta grafika zbytecna a usetris radove treba 5 tisic .. Osobne bych to ted skladal asi na amd desku gigabyte 790 UD4 do toho nejakyho phenoma .. Enermax zdroj 525w. Skrin pokud trvas na hliniku tak nejeakou lian li.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Za tu cenu mas slusnou sestavu na i7 ... http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...W901MIM01KC902
    pokud je to bez DPH, vleze se tam i ta GTX295 (ne ze by se vyplatila) ... jinak viz. pas!k
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 10-06-2009 v 11:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    No hlavně:
    nForce čipset nic moc
    zdroj 750 W - jakej?
    E8600 už taky určitě ne
    Když bloudím po netu, tak čipset vypadá slušně. Proč ne?
    Zdroj nevím.
    Co misto E8600?
    Při stejné ceně za sestavu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    LCD mas? Pokud ano jake rozliseni?

    EDIT: nforce ne protoze ..
    1x nestabilni .. caste problemy
    2x topi
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    monitor mám 22. 1680x1050
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,248

    Návrh sestavy - na Phenomu, platforma AM3
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    To co navrhnul kevin mi prijde ok .. za usetreny prachy si muzes koupit nejaky poradny sluchatka a herni mys (pokud jiz nevlastnis) Nebo trosku pritlacit na grafice ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    To vypadá zajímavě. Uznávám, že ta 295 je trošku uchylka, ale mě by tam nevadila. Myslíš, že je to úplný nesmysl ji tam dávat?

    Pro salamander
    Naposledy upraveno uživatelem radimmacha: 10-06-2009 v 11:13 Důvod: oprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    na 22 LCD fakt nema smysl
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Hledám RAD SW a vybírám jazyk
    Od matej7 v sekci Programování
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 15-06-2013, 20:15
  2. LCD: Vybírám monitor 27-32 FHD hry, práce s PC
    Od Hadejkoho v sekci Monitory
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-01-2012, 14:16
  3. Vybírám studentský notebook za cca 12.000Kč
    Od Sonny90 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 12:23
  4. Vybírám měnič napájení do auta
    Od xkunes v sekci Zdroje
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 22:05
  5. 3,5" HDD SATA: Vybiram systemovy disk(y)
    Od dj.best v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-05-2007, 21:06