Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Multimediální sestava ! Komplet ! cca 27 000

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No já vím, že jsem u EC, ale jen jsem předvedl výhodu té sestavy. prakticky o ničem tam myš co tam je i s klávesnici a bednama budou šit. Jinka konečně snad se už naučím používat edit. Se omlouvám. Zdroj doporučuju seasonic, ale ta cena se mu tam nehodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    A kde jsou ty "multimédia"???

    Jinak je blbost cpát do této sestavy seasonic....ten modecom se dá nebo vzít nějaký levnější fortron...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    41

    je to dobrá volba obě sestavy,je vidět že jsi vybíral dobře ale já osobně bych si ke kompíku nevzal nic jinýho než AMD-1)jsou levnější 2)jsou výkonější takže nění co řešit...jenom do notebooku jsem si musel vzít intela protože toshiba s amd nedělá a nechci si kupovat sh/ty jako asus nebo acer...no takže bych bral AMD,myš myslim že stačí protože pokud je to pro známou,ta určitě dooma a countera pařit 24 hodin denně nebude,tak tam je to jedno,ale pochválil bych ti monitor,ten viewsonic jsem viděl na výstavě v los angeles a je super,fakt dobrá volba!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele aldafallout
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    196

    Citace Původně odesláno od hardware_master
    je to dobrá volba obě sestavy,je vidět že jsi vybíral dobře ale já osobně bych si ke kompíku nevzal nic jinýho než AMD-1)jsou levnější 2)jsou výkonější takže nění co řešit...jenom do notebooku jsem si musel vzít intela protože toshiba s amd nedělá a nechci si kupovat sh/ty jako asus nebo acer...no takže bych bral AMD,myš myslim že stačí protože pokud je to pro známou,ta určitě dooma a countera pařit 24 hodin denně nebude,tak tam je to jedno,ale pochválil bych ti monitor,ten viewsonic jsem viděl na výstavě v los angeles a je super,fakt dobrá volba!
    Doufám že je to reakce pouze v dané cenové ralaci a na uvedený dotaz, protože v dnešní době říct obecně že je AMD výkonější a levnější je přinejmenší troufalost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Chtěl jsem napsat úplně to samé, ale vzhledem k tomu, že jsem moderátor, tak jsem nechtěl zakládat další flame . Mno když už tu je, tak ho krapet přikrmíme....

    O Intel vs. AMD napsal už aldafallout, ale říct o Asusu, že je shit a to jsem si téměř jistý, že s ním nemáte žádné pořádné zkušenosti, je dost hloupé... co Vám na Asusu vadí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Na tu mys bacha, jsem ji chtel davat taky do sestav co skladam ale je strasne mala! Koupil jsem jednu a druhou uz nikdy Fakt jedine pro lidi co maji hodne male ruky
    Omlouvám se, ale ještě dodatek k těm myškám, dnes jsem ve firmě koukal na Geniusku Netscroll 310 a ta vypadá úplně stejně jako ta na kterou jsem odkazoval (Genius Netscroll 100), až na dva podstatné rozdíly: 100 je pro PS2, 310 pro USB a 100 je podstatně větší než 310

    Já jen nechápal, jak tu myšku můžeš považovat za prťavou
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Tak jsem to trochu predelal.
    Nyní sestava vypadá takto:

    Motherboard:
    Gigabyte GA-M55S-S3 - nForce 550 - 2 152,-
    CPU:
    AMD Athlon 64 X2 3800+ EE (socket AM2) BOX - 4 071,-
    Chladič CPU:
    Thermaltake TMG A12 (CL-P0373) - 608,-
    RAM:
    Corsair DIMM 1024MB DDR II 675MHz Twin2X1024-5400C4 - 3 095,-
    GPU:
    Galaxy GF7900GT 256MB, PCI-E - 4 963,-
    HDD:
    Western Digital Caviar SE16 WD2000KS - 200GB 16MB SATA II - 2 143,-
    Mechanika:
    Sony Nec AD-5170 OEM černá - 810,-
    Klávesnice + Myš:
    Logitech Cordless Desktop Internet Pro Black CZ - 694,-
    Zdroj:
    Fortron Blue Storm FSP400-60THN/THN-P 400W - 1 646,-
    Case:
    AplusCase CS-188A - Middletower - 992,-
    Repro:
    Genius SP-HF2.0 - 613,-
    Monitor:
    Philips 170S7FB Black - LCD 17" - 5 153,-

    Klávesnice a myš jsou ty co mám doma (až na to že místo tý myši použvám G5) zdroj mi přišel kvalitní a case se mi prostě líbil
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od Mountin
    Tak jsem to trochu predelal.
    Nyní sestava vypadá takto:
    (...)
    Chlape, pokud kupuješ chladič na CPU, proč kupuješ boxovaný CPU? Kup ho buď bez boxu, nebo přihoď cca 1000Kč a kup nynější bestseller a ultra mega hyper slevovou akci Athlon64 X2 5000+ za úžasných 5000Kč! To je má rada...

    Jinak ostatní vypadá dobře. Dále (nevím, jak Ti to finance dovolí, pokud ano, čti dál, pokud ne, vynechej to) - zamysli se, zda není zbytečné, abys čip jako je 7900GT tak degradoval v moderních hrách malou grafickou pamětí - 256MB jedině do low-endu a mainstream, ale pokud jedeš na 7900GT, jedině 512MB verze. Samozřejmě ale bude dražší... nebo kup 512MB verzi X1950Pro za cca 6000Kč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    uz jsem jednou psal ze to co bylo predtim bylo na hranici a takhle je to uz skoro za ní. neboxovanej na CZC jsem nikde nevidel. a na 5000+ fakt za 5 litru nemam, ani ne tak ja jako spis ta znama pro kterou to delam
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Celkem v pohodě, ale tu 7900GT na CZC nemají a za tu cenu v životě mít nebudou. Takže se koukni spíš po X1950Pro, např. v alze bývá za celkem slušnou cenu. Jinak bych se vážně kouknul jinam, např. do zmiňované alzy (www.alza.cz) nebo do alfy (www.alfacomp.cz) kde bys na některých věcech mohl i nějakou tu stovečku ušetřit.

    Btw. k X1950Pro 256 vs 512 - je celkem sporné, protože podle některých testů je rozdíl mezi verzi na pokraji chyby měření.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér Avatar uživatele sob007
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    72

    jj ta sestava vypadá celkem fajn ale hlavně sem chtěl upozornit na tu původní case od toho ec koupil sme ju ségře klávesnice je totálně na nic když pužiješ nožky ta se šíleně prohýbá a bez nožek se na tom taky nedá psat a ten zdroj co tam byl mě asi spályl 2 disky šli vyreklamovat ale na jednom bylo dost dat a ta myš je taky o ničem a repro to nejde ani hodnotit takže na ňu bacha
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Komplet nová sestava vodně chlazená
    Od Alamaster v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 13-11-2013, 23:36
  2. Komplet nová sestava
    Od Yossik v sekci PC - archiv
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 30-01-2007, 15:12