Problem s vypinanim pc - misto vypnuti se restartuje!!
zdravim, mam dotaz : kdyz chci vypnout pocitac tak dam vypnout a on se jen restartuje a furt tak dokola , takze vzdy musim bud vytahnout ze zasuvky a nebo podrzet zapinaci tlacitko pc .... cim by to mohlo byt ? vir?,prehrivani asi ne..to si nemyslim ze by se prehrivalo...
[QUOTE=Fry;258657]zdravim, mam dotaz : kdyz chci vypnout pocitac tak dam vypnout a on se jen restartuje a furt tak dokola , takze vzdy musim bud vytahnout ze zasuvky a nebo podrzet zapinaci tlacitko pc .... cim by to mohlo byt ? vir?,prehrivani asi ne..to si nemyslim ze by se prehrivalo...[/QUOTE]
A co takhle popis sestavy, operační systém, service pack.......
A co takhle popis sestavy, operační systém, service pack.......
MOJE SESTAVA: WIN XP,SP2,1.83 GHz ,AMD 2500+ , DDR400, GRAF KARTA ATI RADEON 9550 128 MB,1GB ram, Zvukova karta 5.1,ZAKL.DESKA MSI K7N2 Delta2,
[QUOTE=astec;258665]Došlo k tomu jen ta samo, nebo se něco událo. výpadek elektřiny, instalace něčeho...[/QUOTE]
rekl bych ze samo.. o nicem nevim ..
rekl bych ze samo.. o nicem nevim ..
V BIOSu
Power Menu povolit ACPI APIC Support
APM Configuration "Power Off"
Restore on AC Power Loss.
Vypnout Wake On
Vypnout Power On
je to i modemu, klávasnice .......
Vypnout Wake On
Vypnout Power On
je to i modemu, klávasnice .......
[QUOTE=astec;258670]V BIOSu
Vypnout Wake On
Vypnout Power On
je to i modemu, klávasnice .......[/QUOTE]
aha diky.. a jinak jeste jeden dotaz ... kdyz hraju hru call fo duty 2 tak mi nekdyz hodku nekdy za 15 minut sekne se obraz a nabehne pak jen uplne modra obrozovka apak se uz nic nedeje... nejde s tim inic delat , nereaguje , jen moznost resetovat..pomoc.
Vypnout Wake On
Vypnout Power On
je to i modemu, klávasnice .......[/QUOTE]
aha diky.. a jinak jeste jeden dotaz ... kdyz hraju hru call fo duty 2 tak mi nekdyz hodku nekdy za 15 minut sekne se obraz a nabehne pak jen uplne modra obrozovka apak se uz nic nedeje... nejde s tim inic delat , nereaguje , jen moznost resetovat..pomoc.
[QUOTE=Fry;258672]aha diky.. a jinak jeste jeden dotaz ... kdyz hraju hru call fo duty 2 tak mi nekdyz hodku nekdy za 15 minut sekne se obraz a nabehne pak jen uplne modra obrozovka apak se uz nic nedeje... nejde s tim inic delat , nereaguje , jen moznost resetovat..pomoc.[/QUOTE]
Jeste jaky máš zdroj, jak zjišťuješ teploty,
ldy byla provedena instalace
Jeste jaky máš zdroj, jak zjišťuješ teploty,
ldy byla provedena instalace