Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nekonečná smyčka v D3D-vPC se snad probudila umělá inteligence ,ale jsem v koncích :(

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Sestava s kterou mám tyhle záhadné problémy :Ati 9600Pro ;AMD 2000+ (Palomino); Fic AN11 (KT 266A) ;1GB Ram (DDR 400 ) ... až do osudného dne bez problémů funkční .
    ************************************************** *****
    Jednoho pěkného dne jsem se rozhodl , že bych své PC mohl obdařit větším diskem . Inu nový disk to si vyžádá použití jako systémového . Po formátu a instalaci systému ( Windows 2K ) , vše vypadalo bezproblémově , ovšem až do doby , než jsem se rozhodl instalovat fešné demo hry. Hra se bez řečí spustila ovšem po chvíli se celá rotující scéna v menu zasekla .... ale ne že by se restartovalo PC či snad jen zatuhlo , tahle scéna se počala opakovat opět od začátku !!! Co to ? Že by důsledek máho provozu - hučící věntilátor nepotřebuji ???? Takže jsem odinstaloval ovladače od grafiky , vyčistil Driver cleanerem ( holt Ati ) a nainstaloval původní ovladače od grafiky , situace se opakovala opět se i u jiných her pod D3D začala scéna po několika sekundách opakovat (Aplikace přestala reagovat na mé povely ale ctrl+alt + del pomáhalo a dala se korektně ukončit -systém poté byl dál stabilní) Open GL hry jsou bez problémů funkční. Co to ???
    Znejistělý jsem přikročil k reinstalu OS , tentokrát jsem nahrál XP .. Po instalu jsem nahrál jen původní drivery od karty , Via balíček 4in1 ver.4.52 a spustil testovací sharevare . Opět jsem se místo plynulého rotování šachovnice díval na opakujících se pět sekund rotace (( . Pryč s grafikou , použijem záložní MX400SE , po reinstalu ovladačů jsem ale viděl stejný výsledek ... k čertu co se to děje ??? , Opět reinstal systému na windows 2000 opět pouze drivery (fastwrites OFF testováno i AGP 2X , BIOS MB povinně resetován ) a naprosto stejný výsledek !!!! V panice mne napadlo použít původní instalaci na původním disku .... a ta (raděj bez aktualizace driverů) funguje stále bez problémů !???
    Setkal se někdo s podobnými problémy ? Absolutně nevím kde hledat chybu , na starém OS plně funkční na téměř holém novém systému - nezáleží na typu nekonečná smyčka. I když změním grafiku , tak v D3D se mi hry zauzlí ještě před spuštěním , nebo krátce po něm ....Jsem už vážně bezradný .
    Naposledy upraveno uživatelem Xspy: 02-01-2007 v 02:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Takže už jsem na to přišel , spadl mi kámen ze srdce ... schválně na co by jste tipovali vy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od Xspy
    Takže už jsem na to přišel , spadl mi kámen ze srdce ... schválně na co by jste tipovali vy...
    Spatny kontakt mezi klavesnici a zidlickou?
    EDIT: No dobre, vzdavam to vazne me nic nenapada... Ale asi to bude nejaka blbost
    Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 02-01-2007 v 03:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    .) Byli jsme na to dva , nejsme až takoví začátečníci, ale přece ... už vím jak se taky může chovat PC s nedostatečně dimenzovaným zdrojem :/...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od Xspy
    .) Byli jsme na to dva , nejsme až takoví začátečníci, ale přece ... už vím jak se taky může chovat PC s nedostatečně dimenzovaným zdrojem :/...
    Vidíte, vidíte! Tuhle diskusi bych vystavil a odkazoval na ni všem, kteří se rozhodnou do PC cpát slabé zdroje! Díky za info, tohle by se fakt mělo používat jako exemplární případ. Aspoň by si to pak každý rozmyslel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    Přesně to samé jsem zažil taky,... už no more EC!!!!

    sorry za zbytečnej přispěvek ale určitě na to odkazujte nekvalitní zroje jsou častou příčinou prapodivnejch haluzí pc,.... a že je jich hodně
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zamrzne obraz, vytvoří se zvuková smyčka
    Od Rypicong v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-09-2011, 05:41
  2. Tiskli byste oboustranně, kdyby to vaše tiskárna uměla?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 13:30
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 13:55
  4. Víkendová diskuze: Bojíte se umělé inteligence?
    Od Karel Polívka v sekci Víkendové diskuze
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 05-11-2008, 21:14
  5. Zajímá Vás vývoj umělé inteligence?
    Od Karel Polívka v sekci Volná témata
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 11:29