Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Nejde zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    17

    Mam problém se zvukem kterej mi vubec nejde...Nejprve to začalo tim že mi přestaly jit zvuky na internetu.To jsem nějak přehlížel.Koupil jsem novou grafickou kartu nainstaloval ovladače a zvuky najednou nešly vubec...Problém jsem chtěl vyřešit tím že koupím zvukovou kartu.Po nainstalování ovladačů taky nic...V nastavení je vše vpořádku...Děkuji za vaše rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Asi se ptám hloupě, ale bedýnky (nebo sluchátka) jsou funkční? V nastavení je vše v pořádku - to znamená, že ve Správci zařízení nejsou žádné otazníčky? Co máš za systém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    17

    Mam xpčka bedny jsem zkoušel jiný 2.1 ty taky nešly ted tam mam 5.1 ovladače pracujou všechny správně....aspon to tak piše a otazníky tam nemam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Asi bych to zkusil celé načisto, abychom vyloučili několik příčin. CLEAR_CMOS a taky rovnou kompletní odinstalaci všech ovladačů, vyčištění od zbytků (DriverSweeper) a nová instalace.
    Napiš, prosím, jakou máš sestavu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    a nepřehodil se ti náhodou zvukový výstup?

    OVLÁDACÍ PANELY-ZVUK A ZVUKOVÁ ZAŘÍZENÍ-ZVUK-VÝCHOZÍ ZAŘÍZENÍ...
    co tam máš za zařízení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Mozno este vypnut v BIOSe integrovanu zvukovku a v nastaveniach sa pozriet co je nastavene ako default vystupne zariadenie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    17

    Zakl.deska :Gigabyte GA-K8NE - nVidia nForce4 4X,AMD Athlon 64 Processor 3000+, 2,01Ghz, 2,00 Gb RAM DDR2, graf.karta:ASUS EAH3650/HTDI/256MB DDR3,2xDVI-I,HDTV,PCIe2 hdd:SAMSUNG 250Gb zdroj:Fortron ZDROJ FSP400-PNF 12FAN 400W ATX



    Zitra se pokusim odstranit všechny ovladače okolo zvukovky a nahrát znova...pokud nic tak přeinstaluji windows...Snad už to pujde
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Mozno este vypnut v BIOSe integrovanu zvukovku a v nastaveniach sa pozriet co je nastavene ako default vystupne zariadenie.


    to bych taky mohl vyzkoušet ale nevim pod jakym nazvem to hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    17

    Zitra se nato mrknu.Zatím moc děkuji za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od Draken Zobrazit příspěvek
    a nepřehodil se ti náhodou zvukový výstup?

    OVLÁDACÍ PANELY-ZVUK A ZVUKOVÁ ZAŘÍZENÍ-ZVUK-VÝCHOZÍ ZAŘÍZENÍ...
    co tam máš za zařízení?
    Pravdepodobne tu bude zakopaný pes - pri inštalácii grafiky sa ako výstup nastavil zvukový kodek integrovaný v grafickej karte

    Pokiaľ neplánuješ využívať hdmi pripojenie (napr. k lcd tv) môžeš ho v správcovi zariadení zakázať, sám to tak robím ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Pravdepodobne tu bude zakopaný pes - pri inštalácii grafiky sa ako výstup nastavil zvukový kodek integrovaný v grafickej karte

    Pokiaľ neplánuješ využívať hdmi pripojenie (napr. k lcd tv) môžeš ho v správcovi zariadení zakázať, sám to tak robím ...



    DVI redukce, HDTV-OUT kabel, DVI-HDMI redukce Tohle je na grafice...dostal jsem tam redukci k lcd monitoru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    (kabely v krabici za to nemůžou)

    nejde o to cos dostal za redukce ale, že grafické karty mají na sobě zvukovou kartu (HDMi audio device)...
    a ta se při instalaci ovladačů grafiky sama nainstaluje a přehodí se výchozí zařízení zvuku
    (místo integrovaný zvukovky na základní desce si to myslí že máš připojený zařízení do zvukovky na grafický kartě...)
    proto prosím zkontroluj
    OVLÁDACÍ PANELY-ZVUK A ZVUKOVÁ ZAŘÍZENÍ-ZVUK-VÝCHOZÍ ZAŘÍZENÍ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    17

    [QUOTE=Draken;260282] (kabely v krabici za to nemůžou)

    Mam tam C-MEDIA Wave Device a druhy navýběr mam ATI HD audio rear Output
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    17

    Už mi to valí...přeinstaloval jsem windows ale děkuji za vaši snahu že jste se mi snažili pomoct :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    aspoň, že tak

    pokuď si tam měl C-MEDIA Wave Device tak to bylo OK....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde zvuk..?
    Od SkullCandy v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-05-2014, 22:29
  2. Nejde mi zvuk
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 08:43
  3. nejde zvuk
    Od hudson161 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 14:31
  4. Nejde mi zvuk
    Od Pepe999 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-10-2008, 19:41
  5. nejde zvuk
    Od haniccka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 20:12