Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 52

Téma: PC pro sestru

  1. #16
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Kirk1
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    857

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    čosi je celkem důležitý sice je lepší ale ne o tolik co by ospravedlňovalo 2násobnou cenu (v týhle cenový relaci vládne phenom2 x3 710)
    Čo sa týka tých dvoch procesorov ja by som pre sestru bral 5200 a možno by som ju pretaktoval .
    O AMD som sa už dávnejšie prestal zaujímať preto sa k nemu nevyjadrujem (keď o niečom nemám páru tak to nekomentujem o AMD nech sa vyjadrujú tí čo ho poznajú )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér Avatar uživatele wanrouter
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    132

    Citace Původně odesláno od Kirk1 Zobrazit příspěvek
    Čo sa týka tých dvoch procesorov ja by som pre sestru bral 5200 a možno by som ju pretaktoval .
    O AMD som sa už dávnejšie prestal zaujímať preto sa k nemu nevyjadrujem (keď o niečom nemám páru tak to nekomentujem o AMD nech sa vyjadrujú tí čo ho poznajú )
    To Pentium je v pohode ... zbytocne je tam tlacit C2D
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Jo, v 7300 je naprosto zbytečná. Ale furt si nám neřek, proč chceš ten intel? :-)
    Budeš taktovat? Budeš chtít integrovanou grafiku, nebo extra kartu (bude hrát sestra hry?)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    95

    Kdesi sem se dočetl ze AMD sou vařiče.Nechtel sem zbytecne kupovat vykonejsi chladic a větrák. Ale jestli budu taktovat to nevim nemam s tim skusenosti a nechtel bych ji novej stroj vodvarit hned ze zacatku
    Ale pokud to taktnu tak me nakup chladice a větráku stejně nemine že?
    Jinak hry nehraje, ale ja jo, takže je 105% pravdepodobnost ze tam neco nainstaluju a obcas neco zahraju.
    Jeste tu padla otazka jestli je zadaná , tak neni.Ale to je zalezitost spis do seznamky a ne do SH fóra
    Naposledy upraveno uživatelem ralen: 21-06-2009 v 12:47
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Také bych radši volil platformu AMD. Jaký monitor k dané sestavě budeš používat ? Case vlastníš ?
    Nepíšeš (nebo jsem přehlídl, tak se omlouvám) kolik peněz do toho chceš dát. Bylo by dobré to zdělit.
    Návrh sestavy - platforma AMD, cena 10.000 Kč, bez case a monitoru.

    EDIT:
    Sestru nenabízej, pozor na zákony ČR
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    95

    Segra chtěla uvolnit 6000,- tak ji přidám 2000,- ale pořád se nemůžu dostat pod 9000,-

    podle rad ostatních a moji představy sem něco poskládal

    akorát si nejsem jisty:
    1. kompaktibilitou
    2. zdrojem jestli to utahne
    3. Ramkou jestli vzit misto A data 800MHz cl4 nebo kingston hyper x 1066MHz cl5
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K50820TW0ALPGC

    pozn. zakl.desku jsem dal Gigabyte GA-EP45-DS3LR ,protoze Gigabyte GA-EP45-DS3L nemaji takze nelze
    vlozit do kosiku

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...C901L3701JWX01
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Když chceš pořád Intel, tak ven Intel. Se sestavou takovou bych souhlasil. Osobně si myslím, že na platformě AMD by jsi měl "více muziky".
    Operační paměť vem Kingston HyperX. Jsou levnější a běží na frekvenci 1066 MHz.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Kirk1
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    857

    Citace Původně odesláno od ralen Zobrazit příspěvek
    Segra chtěla uvolnit 6000,- tak ji přidám 2000,- ale pořád se nemůžu dostat pod 9000,-

    podle rad ostatních a moji představy sem něco poskládal

    akorát si nejsem jisty:
    1. kompaktibilitou
    2. zdrojem jestli to utahne
    3. Ramkou jestli vzit misto A data 800MHz cl4 nebo kingston hyper x 1066MHz cl5
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K50820TW0ALPGC

    pozn. zakl.desku jsem dal Gigabyte GA-EP45-DS3LR ,protoze Gigabyte GA-EP45-DS3L nemaji takze nelze
    vlozit do kosiku

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...C901L3701JWX01
    Zdroj ti to utiahne vyskladal si si to celkom dobre a tie RAM zober ako ti radil kevin
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    95

    Zdarec podruhé!

    Před rokem z nějakého důvodu sešlo z koupě PC. Proto opět prosím o radu a návrhy sestavy pro mou sestru.

    Bude na kancelářskou práci, sledování filmů a hraní nenáročnych her.

    Cenový limit je cca 10.000 +/-

    Preferoval sem intel, ale nějak už v tom nemám přehled, tak může byt i amd pokud bude v pohodě.

    potřebuji: case, cpu, mb, ram, hdd, grafiku, zdroj, popř. chladiče
    zbytek mám

    Díky za ochotu a Váš čas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Hellow
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    199

    Od oka bych to postavil na AMD třeba s Athlonem X3-X4.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    ¬ 9344362 AMD ATHLON II X3 435 (2,9GHz, 1,5MB, AM3, 95W) BOX Procesory - CPU AMD Socket AM2/AM3 1 584 0.00 0.00 1 584 1 885 1 885 odstranit produkt z košíku
    á 9873287 Gigabyte MA770-UD3 AMD770, AM2+, DDR2, SATA2, GLAN, 1394, PCIE2.0, ATX Základní desky 1 286 0.00 0.00 1 286 1 530 1 530 odstranit produkt z košíku
    á 9344329 SAMSUNG F3 500GB SATAII/300 16MB 7200RPM Pevné disky SATA 887 0.00 26.61 914 1 087 1 087 odstranit produkt z košíku
    á 9001564 DIMM DDR2 4096MB 800 DC KIT (2x2048) TRANSCEND JetRam Paměťové moduly - 800MHz 1 649 0.00 0.00 1 649 1 962 1 962 odstranit produkt z košíku
    ü 9908509 CA CoolerMaster Centurion 534 Light,ATX,black,bez zdroje 1 019 0.00 0.00 1 019 1 213 1 213 odstranit produkt z košíku
    á 9873373 Gigabyte ATI HD4670 1GB DDR3, 128bit, DVI, HDMI, D-sub, PCIE2.0 Grafické karty - PCIE x 16 1 345 0.00 0.00 1 345 1 601 1 601 odstranit produkt z košíku
    á 9992429 SEASONIC (Energy knight) SS-400ET 400W 80PLUS OEM Počítačové zdroje 679 0.00 0.00 679 808 808 odstranit produkt z košíku

    Celková cena s DPH 10086

    Pokud chce hrát jen prastarý hry, tak nemusí bejt grafika a koupit 780/790G desku.
    Pokud chce ticho, chtělo by to aspoň freezer, amd boxy josu většinou slyšet.
    S ramkama extra spokojenej nejsem, ale za tu cenu v tom eshopu jiný neměli - kdyby byly, bral bych asi spíš zepelliny.
    Neni tam OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Citace Původně odesláno od ralen Zobrazit příspěvek
    Zdarec podruhé!
    Před rokem z nějakého důvodu sešlo z koupě PC. Proto opět prosím o radu a návrhy sestavy pro mou sestru.
    Bude na kancelářskou práci, sledování filmů a hraní nenáročnych her.
    Cenový limit je cca 10.000 +/-
    Preferoval sem intel, ale nějak už v tom nemám přehled, tak může byt i amd pokud bude v pohodě.
    potřebuji: case, cpu, mb, ram, hdd, grafiku, zdroj, popř. chladiče
    zbytek mám
    Díky za ochotu a Váš čas.
    Návrh sestavy + procesor AMD Athlon II X3 435
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Hej, proč vždycky dneska navrhnu sestavu a za chvíli se v threadu objeví nachlup stejná :-)
    - no dobře, je tam dražší a lepší grafika, já se chtěl vejít do limitu... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Vycházel jsem s rozpočtu +/- 10.000 Kč Cena sestavy je 11.289 Kč, což si myslím není zase tolik nad limit
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Ramky nahradit temito (http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400820TW0ALG95), mechaniku bych dal spis LG (pozor na GH22NS50 - ta ma ve firmwaru vypalovaci soft, coz je otravne, musela by se flashnout) nebo Samsung
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Notebook pro sestru cca 9.000
    Od ralen v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-01-2012, 10:51
  2. MSI WIND AE 1900 pro sestru????
    Od V!RUS v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-05-2009, 22:38