Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 52 z 52

Téma: PC pro sestru

  1. #46
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    95

    To je hrůza všecky 4770 grafarny sou v tahu. co mám vzít místo toho? něco za stejný prachy stejně dobrý.
    A hlavně dejte vědět jakej k tomu zdroj, mam v košíku prozatim tento http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000P5G
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Košík v alfě

    V alfě maj skladem všechno co potřebuješ.. kde že 4770 nemaj?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    95

    Ja si vybral sapphire http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007K0BT0BVSER

    K PowerColor nemám nějak důvěru, navíc nemá TV out
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ty karty mají uplně stejné konektory i chladiče!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    95

    Komponenty jsou doma.

    HELP!!! Myslel jsem že to zvladnu zapojit,ale za 7 let se něco málo změnilo a něco málo přibylo. Měl bych mít vše zapojené a na svém místě pouze si nejsem jistý káblíkama.

    je to nejaka prkotina kterou nevidím

    když zmačknu power rozhučí se ventilátory ale na monitoru se nic nezobrazí

    taky nevím presně jak mají byt kablíky v pravo dole(polarizaci +/-)
    pozn. na fotce jsou odpojené

    a co se zdířkou na MB ATX 12V_2x4 nemam pro nej konektor , je tu jen jeden 4 pinovej, ale nevim kam ho strcit, napadlo me ze sem ale do prava ci do leva?

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_0071.JPG 
Zobrazení: 105 
Velikost: 1.03 MB 
ID: 14120

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_0074.JPG 
Zobrazení: 101 
Velikost: 1.09 MB 
ID: 14121
    Naposledy upraveno uživatelem ralen: 26-11-2009 v 21:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Diody (PW led a HDD LEd) jdou zapojit jen jednou polarizací, na druhou nesvítěj (takže to poznáš když sou špatně). Spínače (PWR a Reset) je jedno jak zapojíš, fungujou jako zkratovače.

    A ten 4 pin do 8 pinu na desce jde zasunout (bez použití násilí) jen jedním způsobem, jsou tam zešikmené piny aby to nešlo zasunout jinam než to patří. (a díky němu to pravděpodobně nestartuje)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    95

    A ten 4 pin do 8 pinu na desce jde zasunout (bez použití násilí) jen jedním způsobem, jsou tam zešikmené piny aby to nešlo zasunout jinam než to patří. (a díky němu to pravděpodobně nestartuje)
    Myslel jsem si to, ale jistotu sem neměl. Pasuje to do pravé poloviny a lehce. Tak snad je to dobře a nesežehne mi to ruce pri Power ON bylo by po pc a pomě taky protoze by me segra krochla
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 26-11-2009 v 22:05
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Notebook pro sestru cca 9.000
    Od ralen v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-01-2012, 10:51
  2. MSI WIND AE 1900 pro sestru????
    Od V!RUS v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-05-2009, 22:38