Zdravím! Chystám sa kupiť 2.1 zostavu k PC. Rozhodujem sa nad týmito Genius [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Nikde som však k tejto zostave nenašiel recenziu, či nejaký sound test... Nemal som ho teda ani možnosť počuť ani nič o ňom čítať :( Má niekto z vás s touto zostavou nejaké skúsenosti?? Poradte... alebo niečo iné? (vyber som zúžil na 2.1 najlepšie v dreve) Táto zostava sa mi zdá najpriateľnejšia... zatiaľ.
Ne že by byli kvalitou zvuku Genius na tom špatně. Celkem dost často u repráků od genius hučí nápajecí zdroj. Ale radši bych bral sestavu 2.1 od Logitechu. Bral bych tyto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , chybu neuděláš skoro žádnou 2.1 sestavou od logitechu.
No o tom hučiacom zdroji viem tiež svoje, ale geniusy sa mi osvedčili čo sa týka zvuku (nie som žiadny audiofill) ale zvuk od geniusov mi sadol. Navyše známy má tieto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a tie hrajú tiež dobre. Inu, rozhodol som sa teda pre genius, lenže ešte stále mám dilemu či tieto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] alebo tieto (tiež údajne drevenné?): [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Hučiaci zdroj som už mal a zvykol som si naňho.... ved aj tak v noci mám všetko vypnuté cez predlžovačku...