Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: PDA Mio DigiWalker P560 versus ASUS MyPal A696 - vaše zkušenosti

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Best
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6

    Chci si pořídit nové PDA a původně jsem uvažoval o Asusu,umí toho hodně a je na něj poměrně dobrá odezva,navíc kámoš ho má a i mě se celkem zamlouvá.Ovšem cena je hodně nadsazená (kamoš ho před rokem pořídil za zaváděcí cenu 5000,- a teď stojí mezi 6500 - 7500,-) a displej není za deního světla nic extra.Tak jsem hledal na io a narazil jsem na Mio.Cena je od 4600,- do 5200,-kč,což už se dá a výbavou za Asusem nezaostává(GPS,wifi,bluetooth,USB,int.paměť 2GB,slot na přídavné karty,držák do auta,os Win.Mobile Cross Bow atd.).Rád bych se zeptal,zda ho někdo má a jak je sním spokojený.Nikde jsem na něj neviděl recenzi nebo test a na fóru také nic o tomto pda nic není.Díky za info a další zkušenosti.Best
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Best
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6

    Rozhodl jsem se pro koupi Mio P560,kromě některých lepších parametrů rozhodla také cena,která je přibližně o 2000,- nižší.Je škoda,že se nikdo neozval a nepodělil se o zkušenosti .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Best
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6

    Tak už ho mám doma.Vypadá velmi dobře.Dal jsem ho na nabíječku a spustil.Má od výrobce předinstalovaný OS Windows Mobile 6.Teď si do něj nechám nahrkat různé užitečné prográmky a samozřejmě také navigační soft s mapami.Zatím se zdá,že ovládání by mělo být poměrně intuitivní a přístroj reaguje celkem rychle - z toho jsem měl obavu.Podsvícení displeje je dosti kontrastní a jasné a dá se regulovat.Mašinka mě vyšla na 4790,-kč i s 2GB SD kartou.Po odzkoušení se o další zkušenosti podělím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od Best Zobrazit příspěvek
    Rozhodl jsem se pro koupi Mio P560,kromě některých lepších parametrů rozhodla také cena,která je přibližně o 2000,- nižší.Je škoda,že se nikdo neozval a nepodělil se o zkušenosti .
    Já bych se podělil, ale bohužel jsem přišel pozdě (až teď). Mimochdem, rozhodoval jsem se mezi úplně stejnými přístroji a u mě to vyhrál Asus. Vyhrál k vůli reproduktoru na přední straně a díky tlačítku soft reset (mám pocit, že Mio P560 toto tlačítko nemá). Ale jinak jsem s Asusem spokojen .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    Sice pozdě, ale přeci ( zdravím ).Aj já jsem si nyní pořídil Mio Digiwalker P560 a mám na Vás celkem banální dotaz.Kdysi jsem vlastnil PDA Acer N30b- ale po vybití baterie mi všechny data ( tj. kontakty, události a zapsané schůzky ) zmizely.Byla to ,,vada,, nebo i u mého současného PDA ( a vlastně všech PDAček
    se po vybití baterie vymažou všechna data kromě těch, která jsou na SD kartě?Předem díky za pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Dobrý den,

    od WM5 výše není třeba pro uchování dat elektrická energie, takže se sice vynuluje čas, ale data v paměti zůstou. Dříve se totiž data uchovávala v RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    Díky..... právě u mého tehdejšího Aceru mi to dosti znepříjemňovalo život
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    Zdravím a obracím se na Vás s dotazem ( je sice určen ke zmiňovanému modelu Mio P560, ale jedná se o SW problém ).Nainstaloval jsem si přehrávač: Philips Platform4 Player.Jenže problém nastává při odinstalaci- systém mi vypisuje hlášení, že program nebyl kompletně odinstalován ( ale ze seznamu nainstalovaných programů je přitom odstraněn ).Rád bych Vás znalé poprosil o radu, jak se tohoto programu kompletně ,,zbavit,,
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    66

    Tak s tímto problémem se bohužel setkávám na mém Asusu A696 (OS WM6.0) běžně. Dá se říct, že čím je v zařízení víc programů, tím je menší pravděpodobnost, že se nejaký povede odinstalovat. Obecně mám pocit, že přinejmenším u WM 6 platí - čím víc programů = tím menší stabilita systému (a že se těch problémů dokáže naschromáždit). Jediný způsob na který jsem přišel je odinstalovat standartně program a když napíše chybu, tak pomocí Resco Exploreru v editoru registru postupně odeberu maximum součástí daného programu, pak se případně pokusím zařízení vyčistit od složek souvisejících s programem. To se zase Microsoft předvedl.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2010, 14:49
  2. Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 08-10-2009, 16:27
  3. Víkendová diskuze: Jaké jsou vaše zkušenosti s reklamacemi HW?
    Od Karel Polívka v sekci Víkendové diskuze
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 24-10-2008, 23:20
  4. Víkendová diskuze: Ženy a počítače - jaké jsou vaše zkušenosti?
    Od Karel Polívka v sekci Víkendové diskuze
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 10:30