Nova zostava & monitor nehabehne... VGA?
Nazdar mam novu zostavu
WESTERN DIGITAL Caviar SE16 250GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot, 8.9ms
INTEL Core i7-920 Quad-Core - 2,66GHz
GIGABYTE EX58-UD3R - X58/ ICH10R179,14
CORSAIR TX750, 750W, ATX2.2
6GB (KIT 3x2GB) DDR3 1600MHz PC12800 CL8, ZEPPELIN
22" LCD LG Flatron W2252TQ-PF
ASUS ENGTX285/HTDI, 1GB DDR3 (2484MHz), NVIDIA GeForce GTX285 (648MHz)SLi, 512bit,
Mam taky problem ze ked som to zlozil cele a zapal tak monitor nechcel nabehnut, neviem kde je problem, vsetko ide v case ako ma, vsetky ventilaky, grafika ide tiez (aspom ventilak) skusal som vymenit monitor, analog - digital, iny pci slot ale stale nic, ked tam ale dam moju staru grafiku tak to ide, neviem kde moze byt problem kupil som tu novu grafiku dnes.
Skuste proradit lebo mne dochadzaju napady.
dik moc
WESTERN DIGITAL Caviar SE16 250GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot, 8.9ms
INTEL Core i7-920 Quad-Core - 2,66GHz
GIGABYTE EX58-UD3R - X58/ ICH10R179,14
CORSAIR TX750, 750W, ATX2.2
6GB (KIT 3x2GB) DDR3 1600MHz PC12800 CL8, ZEPPELIN
22" LCD LG Flatron W2252TQ-PF
ASUS ENGTX285/HTDI, 1GB DDR3 (2484MHz), NVIDIA GeForce GTX285 (648MHz)SLi, 512bit,
Mam taky problem ze ked som to zlozil cele a zapal tak monitor nechcel nabehnut, neviem kde je problem, vsetko ide v case ako ma, vsetky ventilaky, grafika ide tiez (aspom ventilak) skusal som vymenit monitor, analog - digital, iny pci slot ale stale nic, ked tam ale dam moju staru grafiku tak to ide, neviem kde moze byt problem kupil som tu novu grafiku dnes.
Skuste proradit lebo mne dochadzaju napady.
dik moc
Předpokládám, že přídavné napájení u grafiky zapojené máš? Zkoušel jsi grafiku i v jiném pc, jestli je v pořádku?
EDIT:koukám že jsem byl pomalejší :-)
EDIT:koukám že jsem byl pomalejší :-)
pridavne napajanie samozrejme mam, skusal som aj v druhom pc ale ten sa ani nechce zapat ked tam dam tu novu grafiku ( mozno kvoli zdroju , je tam lne 400W tusim)
nechce sa mi verit ze by bola ta grafika vadna hned ...
nechce sa mi verit ze by bola ta grafika vadna hned ...
btw teraz som to skusal zapat este raz a uz sa ani ventlak na grafike netoci ... co by ste odporucili? grafika je v prdeli alebo to skusim este raz rozobrat a poslkadat?
myslim ze som nikde nespravil chybu a neoplalil som ju takze neviem no, reklamovat pol roka sa mi to zas neak moc nechce
myslim ze som nikde nespravil chybu a neoplalil som ju takze neviem no, reklamovat pol roka sa mi to zas neak moc nechce
Ještě to můžeš zkusit složit mimo skříň na stole na nevodivé podložce, ale IMHO tě reklamace nemine. Je to z kamenného krámu?
Nebliká něco na MB, nepípá komp nějak?
Nebliká něco na MB, nepípá komp nějak?
Asi to napisem od zaciatku aby ste lepsie rozumeni, proste som to poskladal, ako poslednu som tam dal grafiku (je z alza.cz stala 8-9k takze to neni z druhej ruky od kamarata atd). Ked som zapal PC a chcel nabootoval win tak sa to proste zacalo tocit ale nevidel som obraz na monitore tak som skusil vymenit monitor atd, nic nepomahalo. Vymenil som tu novy graficku kratu za staru a nabehlo to, tak som si nainstaloval 64bit vistu a skusil som to s novou kartou zas. Ked som zapal PC tak uz nepipol (dovtedy pipol) a grafika sa uz ani netoci a neviem co sa stalo, HDD pracuje ale grafika stoji...
Podle CPU Support listu potřebuješ ke korektnímu provozování procesoru BIOS verze F4. Máš jej ? Pokud ne, ke stažení zde. BIOS verze F4 také řeší zlepšení kompatibility s některými grafickými kartami, takže bych počítač osadil starou grafickou kartou a zkusil flashnout BIOS na nejnovější verzi nebo min. na verzi F4.