eee box
zdravim
ma tu niekto skusenosti s eee boxom
vcera mi doniesol kamos eee box aje tam linux red flag a neviem sa do neho dostat od vyrobcu je tam prvotny login a passw a nema ponatia co to moze byt
skusal som tam nainstalovat windows xp ale nechce mi to bootova z usb mechaniky a tiez mi to nenabootuje z usb kluca ktory mam spraveny ako bootovacku win xp.
d.
josua
ma tu niekto skusenosti s eee boxom
vcera mi doniesol kamos eee box aje tam linux red flag a neviem sa do neho dostat od vyrobcu je tam prvotny login a passw a nema ponatia co to moze byt
skusal som tam nainstalovat windows xp ale nechce mi to bootova z usb mechaniky a tiez mi to nenabootuje z usb kluca ktory mam spraveny ako bootovacku win xp.
d.
josua
no boot z klíčenky musíš nastavit v biosu (dostaneš se do něj při spouštění PC zmáčknutím delete nebo některým tlačítkem F)
do toho linuxu určitě budeš mít napsaný v návodu od compu
a nebo skus eee a heslo eee
a nebo asus a heslo asus :D
do toho linuxu určitě budeš mít napsaný v návodu od compu
a nebo skus eee a heslo eee
a nebo asus a heslo asus :D
diky za radu vsetko som uz vcera odtestoval aj hesla a som si nastavil bootovanie a nechce to zhltnut ani usb a co sa cudujem ani externu cd mechaniku
vyskusal som uz asi vsetko
vyskusal som uz asi vsetko
tak presne som to nastavil a zacalo mi to aj bootovat z usb ale padlo to na nejakej kniznici a co je cudne to usb v inom pc v pohode bootuje
viac ma trapi ze bios vidi tu mechaniku externu a nedokaze to nabootovat
viac ma trapi ze bios vidi tu mechaniku externu a nedokaze to nabootovat
jak je napájená ta mechanika? třeba má málo šťávy
z ty flashky to zkus nabootovat znova (máš to upravenou tu instalaci? pro sata ovladače na disk?)
z ty flashky to zkus nabootovat znova (máš to upravenou tu instalaci? pro sata ovladače na disk?)
doniesol som si druhu a ta slape tu co dal ten kamos tu treba asi vydrbat do kosa
diky za pokec dam info ako som dopadol
diky za pokec dam info ako som dopadol
s tou mechanikou - asi ji to eee přes USB neutáhne musíš k ní sehnat přídavný napájení pak by měla šlapat :)