Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: 7600GS Gigabyte overclock?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    73

    Zdravím, mám Gigabyte 7600GS, takže pasiv a zajímalo by mě jak se můžu dostat daleko v taktování ale taky by mě zajímalo jestli je nějaká utilita (Riva tuner?) která umí něco podobnýho co RMClock s CPU, tedy průběžný taktování na základě okamžitýho pažadavku výkonu. Chci trochu navýšit herní výkon, ale to PC taky hojně využívá manželka a to jen k internetu a to je trochu luxus aby tam furt jela taktlá GPU... Četl jsem že by to mohlo jít tak na 600 jádro/max. 550 paměti.. Díky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    Nejlepší na GPU je rivatuner a maxima si musíš ozkoušet sám protože každej čip má malinko jinej taktovací potenciál
    a taky dost záleží na průvanu ve skříni když máš pasivní grafiku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    73

    Dobrý, tak já to zkusím přes tu rivu. A to dynamický taktování? Jde to taky přes tu rivu nebo to neumí? Nebo nějakej jinej soft..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    přes tu rivu by to mělo jít
    ozkoušej to, nejsem si jistej jestli to i tyhle starší grafiky uměj
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    73

    ok, díky. Večer to zkusím
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    73

    ještě malej dotaz: má smysl to ještě upgradovat, mám na mysli kolik by to mělo stát aby to už nebyla velká a zbytečná investice, např. ATI Sapphire Radeon HD 2600XT 256MB GDDR3 - AGP
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Jelikož AGP grafiky jsou v poměru cena/výkon nevyhodne tak bych se na to vykašlal. A počkal si na celkový upgrade sestavy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    taky nikdo neřek že když ji nataktí tak že bude hrát Crysis nebo další náročnou hru
    ono pokud hraje něco staršího a hraje to na pokraji FPS tak se někdy i těch 5 fps hodí k plynulosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    73

    no teď hraju fallouta3 na 1280*1024 se středníma detailama a docela to obstojně šlape. Spíš se ptám jestli půjde ta 7600GS nějak inteligentně taktnout anebo je lepší spíš ten upgrade. Celou sestavu měnit zatím nechci, to by muselo jít opravdu skoro všechno a na to teď nemám..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    upgradem si moc nepomužeš byly by to vyhozený peníze to máš lepší si našetřit na novou sestavu když už
    pokud ti ten fallout v danejch detailech stačí tak bych upgrade neřešil a radši bych si šetřil na new comp
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-10-2012, 21:19
  2. Gigabyte EP31-DS3L P31 a overclock?
    Od Apophis999 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 10-02-2009, 15:49
  3. _V Overclock
    Od _vasek v sekci Rozpracované wallpapery
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 11:58
  4. GeForce: 7600gs silent - Asus, Gigabyte alebo MSI?
    Od atsip v sekci Grafické karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 20:04
  5. GeForce: Geforce 7600GS od Gigabyte
    Od Mikema v sekci Grafické karty
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 07:20