intel grafika 965 na ntb
nazdarek,
chcem sa spytat ci mal niekto problem pri instalovanie asus x53l a Windows XP. Vsetko slape okrem tejto grafickej karty ide mi len v 4bitovom rezime a stiahol som aj ovladace zo stranky Intelu.
D.
Josua
chcem sa spytat ci mal niekto problem pri instalovanie asus x53l a Windows XP. Vsetko slape okrem tejto grafickej karty ide mi len v 4bitovom rezime a stiahol som aj ovladace zo stranky Intelu.
D.
Josua
Můžeš sem dát odkaz na řpesný typ tvého NTB ? Když jsem zadal do googlu Asus X53L , tak mi vyjel notas s grafikou Intel X3100 a ta nebude mít asi nic společného s tvou "Intel grafika 956"
no nemam ten notas u seba to som robil jednemu znamemu a myslim si ze to je ten tip grafiky
tam je problem taky ze pod vistou to slapalo ale pod xp to vobec nejde neberie ziadne driveri ani stiahnute zo stranky intelu
tam je problem taky ze pod vistou to slapalo ale pod xp to vobec nejde neberie ziadne driveri ani stiahnute zo stranky intelu
grapherX: Myslím, že iba zle napísal číselko - chipset Intel965GM obsahuje integrované grafické jadro X3100.
A zkoušek jsi už ty ovladače co ti postoval robky ? Přímo ze stránek Asus si ovladače zkoušel stahovat ?