Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

txtsetup.sif

ondreii (2)|27.6.2009 12:14
zdravím, mám problém se spuštěním notebooku, v biosu se mi objeví hláška txtsetup.sif is corrupt, předpokládám, že tam chybí asi nějaký spouštěcí soubor. Jestli někdo víte co s tím, byl bych rád za nějaké příspěvky.
grapherX (888)|27.6.2009 12:18
Kdy přesně se tato hláška objeví ?
ondreii (2)|27.6.2009 12:23
během tří vteřin po zapnutí.Ještě před tím se objeví stisknutím klávesy F11 spustíte obnovení po závažné poruše.
kevin00 (10238)|27.6.2009 12:28
Uveď kompletn sestavu, operační systém, který používáš.

http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-1878326-1.php
grapherX (888)|27.6.2009 12:39
zrovna jsem se také díval na ty stránky. A podle toho co jsem pochopil, budeš muset vytáhnout svůj HDD a dát ho do jiného PC kde bude stejný systém. Nový PC by měl provést kontrolu a opravu disku. Poté vložit zpět do svého PC a měl by fungovat. Doufam jen že jsem to správně pochopil.
kevin00 (10238)|27.6.2009 12:41
[QUOTE=grapherX;263743]zrovna jsem se také díval na ty stránky. A podle toho co jsem pochopil, budeš muset vytáhnout svůj HDD a dát ho do jiného PC kde bude stejný systém. Nový PC by měl provést kontrolu a opravu disku. Poté vložit zpět do svého PC a měl by fungovat. Doufam jen že jsem to správně pochopil.[/QUOTE]

Pochopil jsi to dobře, uživatel by měl udělat přesně to, co jsi popsal :)
kevin00 (10238)|1.7.2009 00:12
Ondreii jak jsi dopadl ? Pomohla Ti rada nebo problém přetrvává ?
trodas (1753)|1.7.2009 21:44
txtsetup.sif je soubor, ktery urcuje, co se bude a nebude pri instalaci windows instalovat. Je to popularni soubor modifikatoru instalace windowsu - aneb umozni vam rici windows, ze to a to fakt instalovat do vaseho PC nemusi, cimz se usetri cas instalace a win jsou mensi a rychlejsi.

Pokud instalace hlasi, ze ten soubor je poskozen, je treba pouzit nove/zalozni instalacni CDcko - anebo je poskozena CDromka ci pocitac tak nestabilni, ze se v prubehu instalace hrouti. Moznosti je kopa. Na to, ze by pri normalnim spusteni systemu windows tento hlasil, ze txtsetup.sif je poskozen, neverim. Ja ho ve windows uz ani nemam a nemyslim si, ze tam byva.
Me windowsy jsou ale na brutalni diete a je mozne, ze txtsetup.sif se v nekterych jinych windows bude nachazet - tady by me zajimaly zkusenosti ostatnich a jine nez Windows 2000 SP4 - brutalne procistene - instalace...

Zacal bych tim, ze bych spustil z CDcka memtest (stahnout a vypalit na funkcnim PC):
http://www.memtest.org/download/2.11/memtest86+-2.11.iso.zip
...a az by priojel ram bezchybne, tak bych se teprve pokusil instalovat z toho CDcka znovu.

Ale treba se pletu a txtsetup.sif se v nejakych windows vyskytuje... silne o tom ale pochybuji, protoze tento soubor slouzi JEN k instalaci a velky M$ urcite NEBUDE chtit, abyste do nej zasahovali... :D