Nefunkční? Asus Striker II Formula
Zdravím a zároveň prosím o váš názor. Dostala se ke mě bratrovo Asus Striker II Formula deska v nefunkčním stavu. Údajně měla přestat fungovat z ničeho nic, ale znáte to. Problém je v tom, že ač je "jen" cca rok stará, tak k ní už nemá doklad o koupi ani záručák.
Po zapnutí se deska chová standartně, tzn. CPU i chipset se přiměřeně zařívají, všechny podsvětlené tlačítka se rozsvítí, ventilátory se točí, stěrače stírají :-D Jen na monitoru je mrtvo.
Zkoušel jsem reset CMOS, jiné grafiky jak PCIe, tak stařičkou PCI, jiný procesor i paměti, ale stále stejný...
Nenapadá vás někoho kde by mohl být ještě zakopaný pes? Už mě nic nenapadá a vyhodit desku za 5k se mi zrovna moc nechce ;-)
Po zapnutí se deska chová standartně, tzn. CPU i chipset se přiměřeně zařívají, všechny podsvětlené tlačítka se rozsvítí, ventilátory se točí, stěrače stírají :-D Jen na monitoru je mrtvo.
Zkoušel jsem reset CMOS, jiné grafiky jak PCIe, tak stařičkou PCI, jiný procesor i paměti, ale stále stejný...
Nenapadá vás někoho kde by mohl být ještě zakopaný pes? Už mě nic nenapadá a vyhodit desku za 5k se mi zrovna moc nechce ;-)
Hele, neodpovim ti primo na otazku, ale mozna rozsirim tve moznosti. Kde byla kupovana? Nektere obchody ti prijmou zbozi i bez ucetnich dokladu, respektive podle SN ti muzou nechat vystavit papiry nove pripadne tu desku muzou prijmout do externi reklamace.
Díky, ale nerozšíříš, protože ani tohle mi není známé. Z bráchy sem dostal jen to, že jí možná kupoval z nějakého eshopu ale z kterého už neví :-(
[QUOTE=scratchy27;264257]Díky, ale nerozšíříš, protože ani tohle mi není známé. Z bráchy sem dostal jen to, že jí možná kupoval z nějakého eshopu ale z kterého už neví :-([/QUOTE]
Tak externi reklamace.
Tak externi reklamace.
[QUOTE=cool.user;264265]Tak externi reklamace.[/QUOTE]
A co přesně si mám vyložit pod pojmem externí reklamace?
A co přesně si mám vyložit pod pojmem externí reklamace?
[QUOTE=scratchy27;264272]A co přesně si mám vyložit pod pojmem externí reklamace?[/QUOTE]
Sluzba kdy prodejce za mensi uplatu veme desku a posle ji dodavateli na reklamaci. Nevim jak ted, ale driv to delaval softcom, kazdopadne kdyz se poptas na alfe, czc atd tak myslim ze nebude problem si zjistit co a jak.
Sluzba kdy prodejce za mensi uplatu veme desku a posle ji dodavateli na reklamaci. Nevim jak ted, ale driv to delaval softcom, kazdopadne kdyz se poptas na alfe, czc atd tak myslim ze nebude problem si zjistit co a jak.
[QUOTE=cool.user;264276]Sluzba kdy prodejce za mensi uplatu veme desku a posle ji dodavateli na reklamaci. Nevim jak ted, ale driv to delaval softcom, kazdopadne kdyz se poptas na alfe, czc atd tak myslim ze nebude problem si zjistit co a jak.[/QUOTE]
jj, na krámě tuto službu také poskytujeme :) Osobně požadujeme pouze částku, která pokryje výdaje (pošta, obal. materiál, apod). Ale částka se bude obchod od obchodu lišit.
jj, na krámě tuto službu také poskytujeme :) Osobně požadujeme pouze částku, která pokryje výdaje (pošta, obal. materiál, apod). Ale částka se bude obchod od obchodu lišit.
Tak to je paráda pánové, jen doufám, že se k tomu budou v těch prodejnách stavět pozitivně. Každopádně díky a kdyžtak dám vědět jak dopadnu ;-)
[QUOTE=kevin00;264279]jj, na krámě tuto službu také poskytujeme :) Osobně požadujeme pouze částku, která pokryje výdaje (pošta, obal. materiál, apod). Ale částka se bude obchod od obchodu lišit.[/QUOTE]
BTW za zeptání nic nedám, nešlo by to tedy řešit přes Tebe?
BTW za zeptání nic nedám, nešlo by to tedy řešit přes Tebe?
[QUOTE=scratchy27;264286]BTW za zeptání nic nedám, nešlo by to tedy řešit přes Tebe?[/QUOTE]
Nevím, kde bydlíš. Musel by jsi zajet na krám a motherboard u nás reklamovat ;)
Nevím, kde bydlíš. Musel by jsi zajet na krám a motherboard u nás reklamovat ;)
[QUOTE=kevin00;264304]Nevím, kde bydlíš. Musel by jsi zajet na krám a motherboard u nás reklamovat ;)[/QUOTE]
No, pohybuji se na trase Žatec - Praha, Ty jsi od Ústí? To zase není tak daleko :-) Dej tedy vědět jestli by to šlo realizovat u vás a hlavně kam mám dofrčet ;-)
No, pohybuji se na trase Žatec - Praha, Ty jsi od Ústí? To zase není tak daleko :-) Dej tedy vědět jestli by to šlo realizovat u vás a hlavně kam mám dofrčet ;-)