Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Jakou desku??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    7

    Ahoj,vybírám nějakou desku.Určitě bych chtěl se socketem 939.Investice 1500-2500.Poraďte jakou.Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    vzhledem k omezenemu vyberu na teto odchazejici platforme bych vzal tuhle...

    http://www.obchod.cz/products_detail...zbozi=00040313
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    vzhledem k omezenemu vyberu na teto odchazejici platforme bych vzal tuhle...

    http://www.obchod.cz/products_detail...zbozi=00040313
    K té bych se taky přikláněl. Deska DFI s nForce4 Ultra bude OK!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    7

    Moc děkuju za radu.Kdyby vás napadlo ještě něco jiného dejte vědět.Zatim díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od Kupka Jiří
    Moc děkuju za radu.Kdyby vás napadlo ještě něco jiného dejte vědět.Zatim díky.
    Nechci mluvit za ostatní (to bych si nedovolil), ale jsem přesvědčený, že nic lepšího pro Tvé účely neseženeš. Tohle je velmi dobrá deska od kvalitního výrobce s dobrou čipovou sadou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    7

    Jakou by jste doporučili desku?Socket nachám na vás.Ale chtěl bych se vejíd do 2500,- kč.Díky moc za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od wizaard
    K té bych se taky přikláněl. Deska DFI s nForce4 Ultra bude OK!
    Ja mam jen spatne zkusenosti s nF4, at uz na LanParty, tak na Infinity a vseobecne vubec. Byl to prilis prelomovy chip, urcite kvalitni, ale dani za to je vysoka nekompatibilita a vybiravost, pokud koupis nF4, tak k tomu zrejme jediny disk, ktery ti pujde naplno bez obtizi je WD, RAMky KINGSTON se pry taky nedoporucujou... vice taky na fore:

    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=3504
    resi tam stejnou otazku jako ty: desku do 2500

    ja mam Infinity, ale se socketem 754, moje problemy s ni:
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=3637
    Naposledy upraveno uživatelem johny_sk: 07-01-2007 v 12:17
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od johny_sk
    Ja mam jen spatne zkusenosti s nF4, at uz na LanParty, tak na Infinity a vseobecne vubec. Byl to prilis prelomovy chip, urcite kvalitni, ale dani za to je vysoka nekompatibilita a vybiravost, pokud koupis nF4, tak k tomu zrejme jediny disk, ktery ti pujde naplno bez obtizi je WD, RAMky KINGSTON se pry taky nedoporucujou... vice taky na fore:

    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=3504
    resi tam stejnou otazku jako ty: desku do 2500

    ja mam Infinity, ale se socketem 754, moje problemy s ni:
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=3637
    Zvláštní, mám desku s nForce4 a problémy jsem žádné neměl. Spousta lidí nForce4 kritizuje a (řekl bych) stejná spousta lidí ji zase chválí... těžko říct. Já bych se jí ale nebál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od wizaard
    Zvláštní, mám desku s nForce4 a problémy jsem žádné neměl. Spousta lidí nForce4 kritizuje a (řekl bych) stejná spousta lidí ji zase chválí... těžko říct. Já bych se jí ale nebál.
    Měl jsem doma sám pro sebe 2 kusy Asus A8N-E (nForce 4 Ultra) a nikdy jsem neměl sebenší problémy. Ano, souhlasím, že pokud se člověk chce pouštět do RAIDů atp. chtělo by se nForce chipsetům vyhnout... Sám bych ale nemohl uvést jedinou negativní zkušenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    Kupka - zalezni zda jsi oveclocker ci jen bezny uzivatel. Jak nejsi zbehly, muzes mit v bioseu DFI problemy, jsou velki rozsahle. Pokud netaktujes, spis treba asus s KT890 chipsetem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od Kupka Jiří
    Ahoj,vybírám nějakou desku.Určitě bych chtěl se socketem 939.Investice 1500-2500.Poraďte jakou.Díky moc.
    Takze mas 939 proc kterej do toho chces vrazit pokdu to dobre chapu ? Nebo ti jen 939 prijde jako nejlepsi napad ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    7

    Chci si koupit kompa,ale nemám moc financí.Tak jsem myslel,že Athlon asi bude nejvýhodnější.Nebo máš nějakej jinej nápad.Dík za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    7

    A co říkáte na desku MicroStar K8N Neo4-FI - nForce4 Ultra, Asus A8N-SLI SE - nForce4 SLI a nebo Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Citace Původně odesláno od johny_sk
    Ja mam jen spatne zkusenosti s nF4, at uz na LanParty, tak na Infinity a vseobecne vubec. Byl to prilis prelomovy chip, urcite kvalitni, ale dani za to je vysoka nekompatibilita a vybiravost, pokud koupis nF4, tak k tomu zrejme jediny disk, ktery ti pujde naplno bez obtizi je WD, RAMky KINGSTON se pry taky nedoporucujou... vice taky na fore:

    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=3504
    resi tam stejnou otazku jako ty: desku do 2500

    ja mam Infinity, ale se socketem 754, moje problemy s ni:
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=3637
    To sem teda dobrodruh, kdyz mam desku DFI Infinity s nF4U, k tomu RAMky od Kingstona a disk Seagete...
    Ja si ale stezovat nemuzu, nic sem netaktoval a vse funguje jak ma! Jo a jeste k tomu sem si na ty desce vymenil chladic za pasiv Zalman ZM-NB32K - mimochodem teplota chipsetu zrovna kdyz pisu tento prispevek je 38stupnu.
    Nevim sice jestli sem mel jen stesti na urcity kus, ale sem rad ze vse funguje jak sem si predstavoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    nechces si jit zitra vsadit ve sportce? ty kdybys vypadl z letadla tak spadnes do stohu slamy
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. jakou desku pro 939???
    Od Fouk v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 02:26
  2. Jakou desku pro SLI
    Od Black tgfh v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-07-2008, 20:45
  3. jakou desku
    Od Marty363 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 20-04-2008, 12:22
  4. Jakou desku do 2 000?
    Od Nobuo v sekci PC - archiv
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-07-2007, 19:46
  5. Jakou desku ?
    Od _hellma_ v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 22:23