Téma: <SHW>Twister002
Další starší mapa, už modifikovaná.
příloha
Už je to ok.
No, jen je škoda že ta nová zeď je přesně na místě kde byla ideální stopa na wall.
[QUOTE=elpsycho;265968]No, jen je škoda že ta nová zeď je přesně na místě kde byla ideální stopa na wall.[/QUOTE]
Njn, mě už takhle štve, kolik jsem musel udělat anticutových úprav. Ta mapa byla na začátku tak hezká....:cry. To jsou ty začátky...
Njn, mě už takhle štve, kolik jsem musel udělat anticutových úprav. Ta mapa byla na začátku tak hezká....:cry. To jsou ty začátky...
A nejde na to jít "od lesa"? Tzn. že místo nějakých zdí a kdoví čeho tam nastrkáš do inkriminovaných míst triggery které způsobí zčernání obrazovky.. třeba na minutu? Na jedné mapě jsem to viděl, když jsem se pokoušel o cut.
[QUOTE=Jiri@tncm;266069]A nejde na to jít "od lesa"? Tzn. že místo nějakých zdí a kdoví čeho tam nastrkáš do inkriminovaných míst triggery které způsobí zčernání obrazovky.. třeba na minutu? Na jedné mapě jsem to viděl, když jsem se pokoušel o cut.[/QUOTE]
No vidíš, to by taky šlo. Dobrej nápad.:thumb
No vidíš, to by taky šlo. Dobrej nápad.:thumb
Inspirován Jirim jsem to ještě upravil. Zkuste to teď cutnout...:p
Asi budeš muset počkat na vyjádření Kirka, on s tím začal a já to cutnout neumím :D
[QUOTE=Deee-aN;267378]Inspirován Jirim jsem to ještě upravil. Zkuste to teď cutnout...:p[/QUOTE]
JJ bola to veľmi dobrá rada :thumb teraz som to skúšal asi 15x z rôznych možností aj s takých kde by sa to už nedalo považovať za cut lebo by ti to neskrátilo čas ale je to ok.:thumb tadiaľ sa to už cutnut neda.
JJ bola to veľmi dobrá rada :thumb teraz som to skúšal asi 15x z rôznych možností aj s takých kde by sa to už nedalo považovať za cut lebo by ti to neskrátilo čas ale je to ok.:thumb tadiaľ sa to už cutnut neda.