Téma: <SHW>Up To The Top!
Ano, konečně jste se dočkali své oblíbené mapy! ;):p:D:D:D
příloha
Ta je nova nebo nejaka starsi? Uz mi presne takovahle struktura pekne dlouho vrta v hlave :)
Ta je někdy z +/- ledna. Ale popularity se na ní moc vytřískat nedá. Málokdo to zkousne...:)
strašný už to někdo projel??
Samozřejmě ;):D...
No, promiň ale tohle je o ničem, pořád dokola, doleva, doprava, 2 minuty, člověk ani nepozná u kolikátý rampy je.
[QUOTE=elpsycho;269946]No, promiň ale tohle je o ničem, pořád dokola, doleva, doprava, 2 minuty, člověk ani nepozná u kolikátý rampy je.[/QUOTE]
Ale ten pocit, když je člověk nakonec nahoře :D. Je to jako horolezec na Mt.Everestu, akorát u toho není taková kosa a člověk se nemusí pak ještě trmácet dolů :D.
Tys jí ještě neviděl? Je stará cca půl roku a i na serveru byla. Tady je proto, abych sem dal všechny své SHW mapy v modifikované podobě (když už jsem se tím modem patlal), ale nikomu jí nenutím.
Zajímavost mapy je v oku pozorovatele...;)
Ale ten pocit, když je člověk nakonec nahoře :D. Je to jako horolezec na Mt.Everestu, akorát u toho není taková kosa a člověk se nemusí pak ještě trmácet dolů :D.
Tys jí ještě neviděl? Je stará cca půl roku a i na serveru byla. Tady je proto, abych sem dal všechny své SHW mapy v modifikované podobě (když už jsem se tím modem patlal), ale nikomu jí nenutím.
Zajímavost mapy je v oku pozorovatele...;)
[QUOTE=Deee-aN;269959]Ale ten pocit, když je člověk nakonec nahoře :D. Je to jako horolezec na Mt.Everestu, akorát u toho není taková kosa a člověk se nemusí pak ještě trmácet dolů :D.
Zajímavost mapy je v oku pozorovatele...;)[/QUOTE]
Nejlepší je, když přesně na konci, při sjezdu poslední rampy přeskočíš cíl, jako se mi to už párkrat stalo. To je pak na infarkt :D
Zajímavost mapy je v oku pozorovatele...;)[/QUOTE]
Nejlepší je, když přesně na konci, při sjezdu poslední rampy přeskočíš cíl, jako se mi to už párkrat stalo. To je pak na infarkt :D