Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: botovací cd

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    S tou plochou to je zajímavý. Možná mu vadily mezery v cestě, nebo nevím.

    No buď udělat v nLite iso a to pak vypálit, anebo nlite by to měl umět vypálit rovnou (což bude nejjistější).

    Zkoušet nejlíp na RW média, abys případně zbytečně nepokazil cdčka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    už jsem to vypálil a furt to dělá to samé http://www.svethardware.cz/forum/att...1&d=1246435663
    tuhle tabulku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    A dělá to, i když otevřeš v nLite přímo to CD, který jsi vypálil z toho původního ISO? Nebo když to ISO načteš do virtuální mechaniky a otevřeš v nlite? Pokud jo, tak možná bude to stažený iso nějak poškozený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    já to nedělám ve virtuální mechanice.normálně dam cd do mechaniky dam spustit a pak vylitne tahle tabulka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    a na tom cd ty složky jsou? Tak je asi to iso nějak poškozený, nebo špatně vypálený na CD (vložením iso do virtuální mechnaiky, např. virtualclonedrive, bys ověřil jestli je skutečně špatný to iso, protože nějakej problém moh vzniknout i jeho vypálením). Takže pak jedině zkusit sehnat jiný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    na cd složky taky jsouty samé složky.
    zkusím to ještě přes ty virtuální mechaniku a když to nepude tak to stáhnu jinde
    edit:tak zkusil jsem to přes tu vyrtuální mechaniku a píše tu furt to samé
    Naposledy upraveno uživatelem sapin II: 01-07-2009 v 19:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    A co takhle vytahnout boot z orig. instalacky a ten "vlozit" do .isa z nLite a pak vypalit? Na to by mel stacit ImgBurn nebo jeste lepe UltraISO

    edit: postup pro UltraISO:

    1. Vlozit orig. instalacku do mechaniky (samozrejme to pujde i z image)
    2. Bootovaci ? Extrahovat bootovaci soubor z CD/DVD ? zvolit mechaniku ? zvolit cestu a nazev souboru do ktereho se vyextrahuje soubor s bootem ? Vytvorit (vytvori se .bif)
    3. Otevrit .iso z nLite ? Bootovaci ? Nacist z bootovaciho souboru ? vybrat .bif a ulozit .iso (Soubor ? Ulozit jako ? nazev.iso)
    4. neco.iso vypalit
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 01-07-2009 v 19:21
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    jenže já to cd právěže už nemám, asi jsem ho ztratil
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12