Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Sestava

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Pls,
    - co rikate na tuto sestavu (trosku hry trosku prace trosku multimedia)?
    - ten zdroj z Foxconnu nepouziju misto nej bych to videl nakej 400/450 W (asi Modecom) nebo jestli muzete doporucit naky case/zdroj... diky

    AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4200+ EE 4984,91 kč
    ASUS M2N-E 2676,31 kč
    1GB (KIT 2x512MB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA, Vitesta Extreme 3902,01 kč
    ATI (Sapphire) Radeon X1950PRO, 256 MB DDR3
    5341,91 kč
    SEAGATE Barracuda 7200.10 320GB, SATA II NCQ 16MB
    2771,51 kč
    FOXCONN MiddleTower 3GTLA-436 černo-stříb., ATX 350W P4 1307,81 kč
    Lite-On LH-18A1H černá (black) 938,91 kč

    celkem 21923,37 kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    vzal bych klidne slabsi procesor, ale lepsi zdroj a 512mb grafiku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    druhá varianta může být
    s INTEL Core 2 Duo E6300 - 1,86GHz, 1066MHz FSB, 2MB cache
    5 112,24 Kč
    ASUS P5B - P965/ICH8R, PCIe x16, DualCh DDR2 800 SATA II RAID, USB2.0, GLAN, sc775
    3 421,25 Kč
    jinak to samý a vychází to asi o 1000 kč dráž...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Jo ta druhá varianta by byla super!
    RAMky bych bral tyto!:
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36795
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od xilas da rulla
    Pls,
    - co rikate na tuto sestavu (trosku hry trosku prace trosku multimedia)?
    - ten zdroj z Foxconnu nepouziju misto nej bych to videl nakej 400/450 W (asi Modecom) nebo jestli muzete doporucit naky case/zdroj... diky

    AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4200+ EE 4984,91 kč
    ASUS M2N-E 2676,31 kč
    1GB (KIT 2x512MB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA, Vitesta Extreme 3902,01 kč
    ATI (Sapphire) Radeon X1950PRO, 256 MB DDR3
    5341,91 kč
    SEAGATE Barracuda 7200.10 320GB, SATA II NCQ 16MB
    2771,51 kč
    FOXCONN MiddleTower 3GTLA-436 černo-stříb., ATX 350W P4 1307,81 kč
    Lite-On LH-18A1H černá (black) 938,91 kč

    celkem 21923,37 kč

    Postav to na dual core 6300
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    rozhodne ale ne desku ASUS P5B. Kdyz uz, tak P5B deluxe, nebo z levnych gigabyte DS3
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    rozhodne ale ne desku ASUS P5B. Kdyz uz, tak P5B deluxe, nebo z levnych gigabyte DS3
    Rozhodně.

    Citace Původně odesláno od xilas da rulla
    druhá varianta může být
    s INTEL Core 2 Duo E6300 - 1,86GHz, 1066MHz FSB, 2MB cache
    5 112,24 Kč
    ASUS P5B - P965/ICH8R, PCIe x16, DualCh DDR2 800 SATA II RAID, USB2.0, GLAN, sc775
    3 421,25 Kč
    jinak to samý a vychází to asi o 1000 kč dráž...
    Pokud vybíráš mezi Core 2 Duo a Athlonem64 X2, tak jednoznačně (jak už se tu psalo) ber Core 2 Duo. Podle toho, co píšeš, snad peníze +/- nebudou takový problém, proto grafickou kartu zkus shánět s 512MB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    diky vsem, jako stary AMDckar po letech prestoupim zpet na Intel, a holt pockam jeste mesic na dalsi vyplatu a prihodim na lepsi desku a snad grafiku .)
    Mate nekdo zkusenosti se skrinema Atrix (Colorsit)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od tgfh
    Jo ta druhá varianta by byla super!
    RAMky bych bral tyto!:
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36795
    asi ty Geilybudou lepsi, ikdyz na ty Vitesty jsem taky nekde cetl chvalu, ale prece jenom A-Data je furt low-end, tak nevim...

    http://www.alza.cz/1gb-kit-2x512mb-d...nel-d69199.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Mám A-Data 800 (ne-Vitesta) a zatím jsem je nezkoušel, ale dle recenzí šli zhruba na 950 až 1050 při 2.2V. Na jiném fóru má uživatel taky ty obyčejný moduly a běhají mu myslím na 950 @ 2.1V.

    Snad se ke zkoušce dostanu co nejdřív a pak poreferuju. Rozhodně by to neměl být krok vedle. Ještě uvidíme...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Citace Původně odesláno od xilas da rulla
    diky vsem, jako stary AMDckar po letech prestoupim zpet na Intel, a holt pockam jeste mesic na dalsi vyplatu a prihodim na lepsi desku a snad grafiku .)
    Mate nekdo zkusenosti se skrinema Atrix (Colorsit)?
    mame...
    http://ventum.net/items/colors-it-at...gr-v-akci/show

    bednu klidne, ale bude se do ni hodne prasit a je spuosta lepsich reseni za stejne penize. zrdoj urcite od jine znacky... to co tam dava colors-it je redukce z 230V na 12V a ne zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    mame...
    http://ventum.net/items/colors-it-at...gr-v-akci/show

    bednu klidne, ale bude se do ni hodne prasit a je spuosta lepsich reseni za stejne penize. zrdoj urcite od jine znacky... to co tam dava colors-it je redukce z 230V na 12V a ne zdroj.
    jo diky, ja uz jsem ji take zavrhl, ta perforace by asi nebyla nejlepsi a blikajici ledky a LCD tam mit nemusim, jelikoz nemam moc penez tak vezmu asi CoolerMaster Elite 330 – Middletower (czechcomputer 1047 kč) a zdroj Fortron FSP400-60THN-P 400W (czechcomputer 1223 kč) , u casu jsem jeste uvazoval o ty GMC H60, jeste to promyslim ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    A jeste k tem procesorum, jsem opet na vazkach koukal jsem, ze
    AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ se neboxovanej da poridit kolem 5 tis. nemyslite, ze by to byla lepsi volba nez to E6300 od Intelu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    Jestli nebudes taktovat tak vem A64x2 5000+.Jestli budes taktovat vem c2D,ale zase to chce poradny OC prez 3Ghz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od xilas da rulla
    A jeste k tem procesorum, jsem opet na vazkach koukal jsem, ze
    AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ se neboxovanej da poridit kolem 5 tis. nemyslite, ze by to byla lepsi volba nez to E6300 od Intelu???
    X2 5000+ ma vykon o neco mensi jak E6600... Otazka je, jak moc chces taktovat Treba ja bych si vzal radeji X2 5000+ a treba levnejsi desku a levne pameti a ani bych to asi moc netaktoval protoze i tak je vykon docela dost dobry. V pripade ze bys sel do E6300 tak pocitej s tim ze musis vrazit vic do dobre desky a nejakych dobrych pameti - pricemz urcite i do nejakeho lepsiho chladice. Rekl bych ze ve vysledku by byl nakonec pretaktovanej E6300 vykonnejsi ale otazka je o kolik vic by jsi za to musel zaplatit...
    Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 05-01-2007 v 17:10
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. pc sestava do 8 tis.
    Od Solaris1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 07-01-2010, 13:21
  2. HW sestava
    Od adamiskos v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 15:26
  3. sestava do 20.000,-
    Od kom72 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 15:59
  4. PC sestava za 21 680,-
    Od Bnds0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 16:47