Ahojte.
Jakou mys byste mi prosim doporucili k notebooku?
Pouziti: Photoshop + bezna prace
Kandidati:
Logitech VX Revolution Cordless Laser Mouse for Notebooks
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
MICROSOFT Laserová myš Arc Mouse pro notebook
Nebo jinou?
Jakou mys byste mi prosim doporucili k notebooku?
Pouziti: Photoshop + bezna prace
Kandidati:
Logitech VX Revolution Cordless Laser Mouse for Notebooks
MICROSOFT Laserová myš Arc Mouse pro notebook
Nebo jinou?
Pokud to ma byt z tech 3, tak nejspise VX Nano, ale stejne bych doporucil si zajit nekam do kamenneho obchodu se na mysi podivat a vyzkouset, ktera Vam nejlepe padne do ruky :)
Bezdrát s bídnou odezvou a uspáváním na Photoshop?:notsure Nepřijde mi to jako šťastná volba.
Volil bych Razer Diamondback s jeho "On-The-Fly Sensitivity(tm) adjustment" (na pravá boční tlačítka navolit aktivaci, kolečkem plynule měnit rychlost, to je užitečná fíčurka)(mají i jiné Razery, s Diamondbackem mám pozitivní zkušenosti).
Jinak z těch tří výše uvedených rozhodně VX Revo, kvůli počtu tlačítek.
Volil bych Razer Diamondback s jeho "On-The-Fly Sensitivity(tm) adjustment" (na pravá boční tlačítka navolit aktivaci, kolečkem plynule měnit rychlost, to je užitečná fíčurka)(mají i jiné Razery, s Diamondbackem mám pozitivní zkušenosti).
Jinak z těch tří výše uvedených rozhodně VX Revo, kvůli počtu tlačítek.
I když mám doma víc než rok NANO, tak se taky přikláním k VX Revolution. ;)
Jelikož se NANO-u loupou gumové tlačítka, přijde mi provedení bočních tlačítek na VX lepší. O setrvačníkové kolečko ochuzen nejste a větší receiver by se dal přežít.
Jelikož se NANO-u loupou gumové tlačítka, přijde mi provedení bočních tlačítek na VX lepší. O setrvačníkové kolečko ochuzen nejste a větší receiver by se dal přežít.
vykasli se na nejaky miniaturni tintitka a kup si poradnou krysu ktera ti vyhovuje na stolnim pc. ja sebou nosim MS IE 3.0 a jeji velikost mi vubec nevadi, naopak jsu rad ze se nemusim otravovat s minibazmekem ve dvou prstech...
VX revo mel spolubydla... a ze bych z ni byl nadseny se rict neda... me proste vubec nesedla. napr nemoznost stisknout scrool mi hodne vadila a ostatni tlacitka se mi zdaji taky malo pouzitelny...
VX revo mel spolubydla... a ze bych z ni byl nadseny se rict neda... me proste vubec nesedla. napr nemoznost stisknout scrool mi hodne vadila a ostatni tlacitka se mi zdaji taky malo pouzitelny...
zalezi jak moc by ti vadil drat... me treba nevadi vubec, ale je mi jasny ze pro nekoho drat muze byt zasadni problem
z tech vetsich napr microsoft intellimouse explorer 3.0, pripadne razera/logitech dle vkusu/velikosti ruky
z tech vetsich napr microsoft intellimouse explorer 3.0, pripadne razera/logitech dle vkusu/velikosti ruky
[QUOTE=Dave777;266140]Chtel bych urcite bezdrat a nejakou pohodlnou, na celou dlan.[/QUOTE]
Pak jedině Microsoft Sidewinder X8 nebo Razer Mamba.
Pak jedině Microsoft Sidewinder X8 nebo Razer Mamba.
Nejlevnější z toho, co se blíží tvým požadavkům je [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
//ale ta narozdíl od výše zmíněných MS a Razeru už za "drátovými" hlodavci zaostává dost.
//ale ta narozdíl od výše zmíněných MS a Razeru už za "drátovými" hlodavci zaostává dost.
Ta je pekna, ale podle ma veliky usb prijimac, coz bych moc nechtel. Ale jinak vypada opravdu dobre.
Tak jsem svuj vyber zuzil na tyto 2 mysi:
a
Kterou byste mi vic doporucili?
a
Kterou byste mi vic doporucili?
Ani jednu - obe maji naklapeci kolecko :mistake
Osobne bych si priplatil na X8, dostanes lepsi senzor a luxusni zpracovani. Pokud mas cenovy limit, kup radeji kvalitni mys s ocaskem nez horsi bezdratovou mys :idea
Osobne bych si priplatil na X8, dostanes lepsi senzor a luxusni zpracovani. Pokud mas cenovy limit, kup radeji kvalitni mys s ocaskem nez horsi bezdratovou mys :idea
To naklápěcí kolečko je možná problém u firmy Mrkvosoft. Tento strašák mě obcházel v době co jsem kupoval myš (NANO) a to je asi jediný problém, který mě absolutně netrápí. ;)
[QUOTE=xmarek;268333]To naklápěcí kolečko je možná problém u firmy Mrkvosoft.[/QUOTE]
Ja si na nej nemohl zvyknout ani u G5 (Logitech), pokazdy kdyz jsem chtel kliknout koleckem tak mi to "uteklo" do strany. Nevidim v tom problem ve vyrobci, ale spis jde o zvyk ;)
Ja si na nej nemohl zvyknout ani u G5 (Logitech), pokazdy kdyz jsem chtel kliknout koleckem tak mi to "uteklo" do strany. Nevidim v tom problem ve vyrobci, ale spis jde o zvyk ;)
[QUOTE=Richmond;268341]Ja si na nej nemohl zvyknout ani u G5 (Logitech), pokazdy kdyz jsem chtel kliknout koleckem tak mi to "uteklo" do strany. Nevidim v tom problem ve vyrobci, ale spis jde o zvyk ;)[/QUOTE]Možná je to tím, že NANO (a myši se setrvačníkem) jsou o funkci klikání na kolečko ochuzeny. K tomu slouží tlačítko u kolečka. (které mimochodem díky setrvačníku vůbec nepoužívám).