Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: windows xp profesional 64bit english

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    ahoj mám windows xp profesional 64bit v angličtině.skusil jsem to všelijak přenastavit na cz ale nejde to.tak jsem chtěl zkusit stáhnout service pack myslel jsem že tam by ta čestina mohla být.ale nemohl jsem najít service pack přesně pro windows xp profesional 64bit.
    je na 64bit nějaký service pack,nebo jak to mám udělat?
    Naposledy upraveno uživatelem sapin II: 03-07-2009 v 11:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    cestinu tam nedostanes, jak ten system jednou je anglicky, tak anglicky zustane. zmena jazyku je mozna jenom u vista ultimate

    zmenis leda rozlozeni klavesnce a formaty men a datumu, ale tod vse....

    service pack by se imho sam nainstaloval pres windows update
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    ale když se podívám do ovládacích panelů tak tam mám na výběr je buď čeština nebo angličtina.to není k měnění jazyka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    ovladaci panely je hodne siroky pojem... kde presne? podivej se poradne co tam je napsany
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Zmena lokace/klavesnice nerovna se zmena lokalizace.

    Krom toho 64b win xp nikdy ceskou lokalizaci nemely, tecka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    control panel/regional and langulange options/langulanges/details
    tam mám pak na výběr jestli chci češtinu nebo angličtinu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    control panel/regional and langulange options/langulanges/details
    tam mám pak na výběr jestli chci češtinu nebo angličtinu
    Opet opakuji, win xp x64 nikdy oficialne v ceske lokalizaci nevysly.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    to sis nevsiml ze tam menis rozlozeni klavesnice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    já tam mam 2 okna v jednom měním qwertz a qwerty a v druhém se píše že se tam mění jazyk počítače
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    menis jazyk klavesnice a rozlozeni klavesnice
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Pro WinXP x64 existuje český MUI balíček, který byl původně určen pro Win 2003 Server a je poupraven pro použití na WinXP x64. Přeloženo není vše - pouze asi 80 - 90 %. K nalezení bude určitě na netu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    A co zkusit Windows 7 Ultimate 64-bit RC, kde možnost stažení české lokalizace je?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    r34ktor:tohle jsem zde už řešil,stáhnout to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Chyba je evidentně někde u tebe. Live ID jde vytvořit bez problémů. Pokud to chceš ještě řešit, tak bude lepší pokračovat v původním vlákně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    já jsem to tam chtěl řešit ale už to nechtěl řešit nikdo jiný
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nemozem aktivovat windows xp profesional
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-09-2011, 14:12
  2. Windows 7: DVD Windows 7 profesional 64x v CZ!
    Od Celofan v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-01-2011, 17:52
  3. Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 00:37
  4. windows xp 64bit?
    Od aquaris v sekci OS Windows
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 24-05-2008, 13:46
  5. windows XP profesional
    Od Amater v sekci OS Windows
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 02-01-2007, 21:59